Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sírtatok valaha valamelyik...

Sírtatok valaha valamelyik mesén? Esetleg a kisgyermeketek meghatódott már filmen vagy felolvasott történeten? Melyik volt az?

Figyelt kérdés

Kisgyerekem még nincs, de emlékszem, hogy amikor először láttam a Hófehérke c. filmet (nem a rajzfilm, hanem élőszereplős változat) akkor könnybe lábadt a szemem, de hősiesen meg sem nyikkantam, és a könnyekre meg azt mondtam, sampon ment a szemembe. Úgy 3 éves lehettem.

Később emlékszem rá, hogy micsoda tehetetlen düh és szomorúság fogott el, mikor a Vukban lelőtték Karakot.

Még később az Oroszlánkirályon hatódtam meg, amikor meghal Simba apja.

Érdekelne a Ti élményetek, illetve ha kisgyereknél tapasztaltátok, akkor az is!

Köszi!

2012. szept. 6. 13:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mackótestvért pár hónapja láttam, egyik dalától
2012. szept. 12. 13:58
 22/22 anonim válasza:
én sírtam a diótörőn (a baletton), Padláson, és arra nagyon emlékszem, hogy a Kis hableányban, mikor Ariel apja összetöri Ariel kincseit. Meg amikor a Kisvakondban az egérkének elmossa a házat a víz és akkor is, mikor Aladdin éhezik, de az utolsó kenyeret a majomnak adja...
2014. márc. 8. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!