Az én nagyim a bádogossal rémisztgetett. A háza mögött volt egy patak,és nem szerette,ha oda járunk. Mindig mondta,hogy a híd alatt van a bádogos,és elvisz. De volt zsákos ember is meg lehet,hogy még más is. A bádogos hagyott nagyon mély nyomot bennem. Ennek nyomán a gyerekeimet ijesztgetni TILOS!
2012. szept. 23. 00:30
22/35 anonim válasza:
a rézf@szú bagollyal,aki a pincében lakik.ha meg rosszalkodtunk,elég volt annyit mondani,hogy mennek a szomszédba a nyúzóért.elég volt ennyit mondani
2012. szept. 23. 08:43
23/35 anonim válasza:
Amikor nagyon rossz voltam akkor azzal, hogy intézetbe adnak, és ott majd szépen elpakolok magam után, nem fogok válogatni az ételben, stb. Véresen komolyan is vettem.
Aztán sokszor járt a környékünkön ószeres, és azzal ijesztgettek minket a szülők, hogy az ószeres azért járkál erre, mert begyűjti a rossz gyerekeket. Amikor meghallottuk az ószeres hangját (mert mindig hangosan kiabált), mindig beszaladtunk az utcáról és elbújtunk a ház legeldugottabb részébe.
2012. szept. 23. 11:38
24/35 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Én a lányomat a rendőrséggel ijesztgetem, ha valami rosszat csinál, akkor szoktam mondani, hogy jön a mérges rendőr bácsi. Onnan indult, hogy régebben mindig ki akart mászni a gyerekülésből, ezért mondtam, ha megállít a rendőrbácsi, akkor nagy baj lesz. De ez már nem válik be mostanában, mert az utcán kacérkodott pár rendőrbácsival, akik nagyon kedvesek voltak vele, így észrevette, hogy nincs tőlük félnivalója. 3 éves.
2012. szept. 23. 11:47
25/35 anonim válasza:
engem anyám azzal büntetett, hogy kitett az ajtó elé... nagyon rossz volt.én nem csinálok ilyet enyéimmel és nem is ijesztetem őket semmilyen zsákosember marhasággal
emlékszem, az oviban valaki mesélte, hogy a csatornapatkányok feljöttek náluk... na akkoriban egy ideig féltem wc-re menni, nehogy megharapjon egy patkány - pedig mi a 6.on laktunk. ez így már vicces, de akkor komolyan nagyon féltem emiatt.
2012. nov. 5. 15:33
26/35 anonim válasza:
Anyám nem mondott ilyesmiket, ellenben a nagybácsik, nagynénik körében menő volt a kokó, a zsákosember, meg a Jani bácsi...
Én a lányomnak csak az szoktam mondani, ha nem viselkedik, hogy megyünk vissza az óvodába... Nem "jön érte" semmi...
2012. nov. 5. 17:39
27/35 anonim válasza:
Én ha rossz voltam, a jóság injekcióval "fenyegettek". :-)
2012. nov. 5. 17:41
28/35 anonim válasza:
Minket a rézf@szu bagoly, a zsákos ember és a róka akart elvinni az unokatesóimmal :DDDDD
2012. nov. 5. 18:06
29/35 anonim válasza:
Bennem is mély nyomot hagyott az "odaadlak a sovány cigányasszonynak" és az "elvisz a rendőrbácsi" fenyegetés, összeszorul a szívem, ha eszembe jut. El is döntöttem, hogy nem ijesztgetem a gyerekem, de azért kicsúszott a számon a "ne ugrálj(panelben), mert feljön A néni" :)
2012. nov. 5. 18:08
30/35 anonim válasza:
Nálunk a "Ne pacsálj ki fürdés közben, mert feljön XY néni és eltöri a hátunkon az esernyőt" megy most :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!