Fiúk! Szerettek/tudtok szerelni megjavítani dolgokat? /Férfiak! Gyermekkorotokban szerelgettetek? Csajok! Nektek hátrány egy férfinál ha nem nagyon ért a műszaki cikkekhez
Pár ismerősöm azzal dicsekszik , hogy mi mindent szerelnek.
Pl.:Az apjuk nem jött rá mi baja van az autonak , ő meg megmondta stb.
Én nem nagyon érzek érdeklődést ez iránt ...
Ez baj ?
14/F
Kort is írjatok légy szíves.
Kábeleket azért (most) betudok kötni. A számítógép engem is érdekel (ehez kicsit értek).
De az ilyen műszaki cikkekhez egyáltalán nem ...(mármint ami benne van)
Perszeee, nekem ez az életem, amúgy én is szoktam büszkélkedni, pl Mo-n az első 3 legjobb gokart szerelő közül az egyik nézte az ismerősömét, ott szerelik, és nem értik miért nem megy annyira, meg miért nem indul sokszor, én egyből mondtam, hogy 100% hogy az akksi lemerült, ők erre: áhh dehogy... 2 óra múlva meg már fent volt a pályán az új akksival... Amúgy én sok mindenhez értek pl.: Motorok, Autók (saccperkábé kategória az autók, tehát ilyen Lada Trabant félét még én is ellegózok), és persze szg. teljesen a mániám, amindig nézem a legújabb hardvereket, sokszor fejlesztenm gépem, de engem ebből jobban vonz a tuningolás, és az egyedi számítógépház építése...
Mellesleg szerintem nem baj, hogy nem vonz, de azért én kipróbálnám a szerelést, mert egy-két sikerélmény után olyan büszke leszel magadra... ;D
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!