Hátrány ismerkedésnél? Engem érdekel.
14|L vagyok és 156 cm. Elég alacsony. :s
olyan baba arcom is van, és olyan kislányos hangom is.
Viszont a testi adottságaim azért koromhoz megfelelőek.XD
A korombeli fiuk-lányok sosem vesznek komolyan.
Mit tegyek ez ellen?
(magassarkút nemveszek fel. És k**vás ruhákban sem fogok öltözködni ha ezt gondoljátok megoldásnak :D)
Nem is tudom, tegyél-e ellene valamit. Ugyanis a későbbiekben, mikor a korodbelliek mar tulsminkezett plázacicák, öreg nők lesznek, neked meg mindig fiatal, üde arcod lesz, es akkor ez a hasznodra válik.Es csak azert mert picit kislányosabbnak nezel ki, nem ertem, miert nem vesznek komolyan.Miben nyilvanul meg?
Amugy a kesobbiekben ez valtozni fog :)
én se vagyok sokkal magasabb..
163cm vagyok...minden másban fejlett vagyok,de lassan én vagyok a legkisebb az osztályban,pedig régebben a 3.voltam.:D
szerintem ha jó a szöveged szóval vicces vagy meg minden akkor tök m1 mekkora vagy:D
13/L
Jajj istenem :P de megnéznélek :D biztos aranyos lehetsz :P nekem bejönnek az ilyen alacsonyabb lányok. :P És sztem nem hátrány csak akk ha pl a kiszemelted 190cm csak ezt nemtudod még :D
17f
Nyugi, 15/L vagyok és 155-156 cm. Na és ?
Tudod, régebb engem is zavart. Sőt, még ma is. De suli után elmentem edzeni és tudod rájöttem valamire: ha az ember végzi a dolgát, komolysággal és kitartással,ha edzi az eszét és a testét,ha azokkal szemben akikkel kapcsolatot létesit képes EMBER maradni és nem mindenféle kihasználáson meg egyéb turpisságon törni a fejét, akkor nem veled van a baj, hanem a többiekkel.
Sose térj le a helyes útról, csakhogy csatlakozhass olyanokhoz akik már tévúton járnak. Sose kételkedj magadban, még akkor se, ha mindenki ellened van. Úgyis az a "mindenki" az legfeljebb az osztályodra vonatkozhat, de az osztályod mennyit nyom világi szinten ? Szinte semmit.
Tehát a világnak egy parányinál parányibb része nem vesz komolyan esetleg, de téged miért bántson ez a dolog ?
Miután kikerülsz az életbe és érvényesülsz és sokkal messzebb jutsz mint ők, akkor mi lesz ?
Hidd el, nem érdemes rágódni az ilyesmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!