Normális ha egy 11 éves lányt semmi sem érdekel?
A gyerekek azt csinálják amit a szülök.
Valószínü ilyen állóvíz a szülök élete is tesco után auchanbe mennek és ez a legnagyobb kikapcsolódás. otthon tv-internet és ennyi.
a szülö adja az alapot a gyereknek. gondolom lehurrognak a szülök minenkit aki pl táncolni jár vagy ilyesmi.
Tényleg ne bántsd.
Én se jártam semmire sosem,nem igényeltem a különböző szakköröket,mégse vagyok tejbetök.. Van,aki el van magában,lehet,hogy tényleg olvas,zenét hallgat,akármi,csak épp neked nem számol be..
Esetleg nemgondolsz arra hogy mondjuk szegyellos ? EN NEKEM MINDIG VAN PROGRAMOM ES SZERINTEM MNEM FELTETLENUL KELL EGY OLYAN GYEREKET KRITIZALNI AKIT NEM IS ISMERSZ. Az elozoeknek igaza van: lehet olvas, verseket ir. Esetleg titokban remekul rajzol. Attol meg hogy te a fiadat beiratod minden foglalkozasra amit talalsz ( ami milyatt sajnalom is a gyereked, nincs szabadideje) attol meg egy lanynak nem feltetlenul kell balettoznia vagy zongoraznia. En gitarozom, teniszezem, francia szakkore jarok es ha van idom olvasok. A lannyal nincs semmi baj, a gyerekek kulonbozoek, lehet hogy o 1 visszahuzodo kedves lany, a te fiad meg 1 hiperaktiv patogo labda. Kezdjuk ott hogy lany. Te hogy nevelned? Kitudja lehet hogy otthon olyan bator hogy nemismersz ra.
Bocs hogy hosszu lett.
12/L
Szia.
Szerintem sem normális ez. 11 évesen valaminek már érdekelnie kellene. De nem tudom, hogy te mit tudnl teni..:S
Én sem értem az ilyet...minden nap minimum 3-ig benn vagyok suliban, mivel leckét nem adnak majdnem minden nap van valami elfoglaltság (gitár, ének, zongora, rajz, egyesületi gyűlés), de még így is sokat unatkozom, pedig a barátaimmal is sokat mászkálok. Ha olyan a viszonyotok esetleg javasolj neki egy-egy szakkört.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!