Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ha egy 11 éves lányt...

Normális ha egy 11 éves lányt semmi sem érdekel?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem az én gyerekemről van szó,csak puhatolózok. Mert szerintem gáz ha egy 11 lányt semmi nem érdekli. Nincsenek barátnői, nem jár sehová( torna, úszás, tánc, kézműves szakkör stb.) Mert őt semmi nem érdekli. Még beszélgetni sem akar senkivel, mindig fáradt vagy fáj valamije. Nem szólhatok bele a nevelésébe, nem úgy mint az illető kislány anyukája, aki mindig kritálja az én érdeklődő, örökmozgő fiamat. Neki mindkét lánya ilyen "tejbetök". ( bocs a kifejezésért) Szerintetek nincs valami gond vele?
2011. aug. 9. 15:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

A gyerekek azt csinálják amit a szülök.

Valószínü ilyen állóvíz a szülök élete is tesco után auchanbe mennek és ez a legnagyobb kikapcsolódás. otthon tv-internet és ennyi.

a szülö adja az alapot a gyereknek. gondolom lehurrognak a szülök minenkit aki pl táncolni jár vagy ilyesmi.

2011. aug. 9. 15:26
 2/15 anonim ***** válasza:
klinikai depresszió.
2011. aug. 9. 19:28
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem ez erős. Pontosan ugyanazt teszed, amivel a másik szülőt vádolod. Leszólod más gyerekét, pedig bele sem látsz az életébe! Milyen jogon teszed ezt? Hogy merészelsz egy csendes 11 éves lányt "tejbetök"nek nevezni? Csak azért, mert nem beszélget a Te gyerekeddel és nem jár táncolni, még nem jelenti, hogy nem érdekli semmi? Talán otthon olvas. Vagy verseket ír. Ettől még nem tejbetök. Erősen gondolkodj el azon, hogy honnan vetted ehhez egyáltalán a bátorságot! Ha a szüleit nem bírod, nem a gyereken kell leverni! Keresd a magad súlycsoportját! L27
2011. aug. 9. 20:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Tényleg ne bántsd.

Én se jártam semmire sosem,nem igényeltem a különböző szakköröket,mégse vagyok tejbetök.. Van,aki el van magában,lehet,hogy tényleg olvas,zenét hallgat,akármi,csak épp neked nem számol be..

2011. aug. 9. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:
31%
lehet valójában a fiaddal van gond, hiperaktív!
2011. aug. 9. 21:27
 6/15 anonim ***** válasza:
31%

Esetleg nemgondolsz arra hogy mondjuk szegyellos ? EN NEKEM MINDIG VAN PROGRAMOM ES SZERINTEM MNEM FELTETLENUL KELL EGY OLYAN GYEREKET KRITIZALNI AKIT NEM IS ISMERSZ. Az elozoeknek igaza van: lehet olvas, verseket ir. Esetleg titokban remekul rajzol. Attol meg hogy te a fiadat beiratod minden foglalkozasra amit talalsz ( ami milyatt sajnalom is a gyereked, nincs szabadideje) attol meg egy lanynak nem feltetlenul kell balettoznia vagy zongoraznia. En gitarozom, teniszezem, francia szakkore jarok es ha van idom olvasok. A lannyal nincs semmi baj, a gyerekek kulonbozoek, lehet hogy o 1 visszahuzodo kedves lany, a te fiad meg 1 hiperaktiv patogo labda. Kezdjuk ott hogy lany. Te hogy nevelned? Kitudja lehet hogy otthon olyan bator hogy nemismersz ra.

Bocs hogy hosszu lett.

12/L

2011. aug. 9. 21:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de nem erre gondoltam. Imádom amikor egyből lefikáztok valakit a kérdése miatt. Nem bántani akartam a kislányt,csak az érdekelt mitől lehet valaki ilyen. Amúgy nem olvas, nem rajzol, szó szerint semmi nem érdekli. Nem tudom miért kell egyből leszólni, főleg a fiamat bántani.
2011. aug. 9. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát pedig ugyanazt csináljátok, mint amit a kérdezőről állítotok. Azért, mert azt írta a fiáról, hogy örökmozgó, még nem lesz hiperaktív, könyörgöm. Amúgy a kérdésre már válaszoltak, tényleg lehet, hogy csak te nem tudsz arról, hogy mit csinál a lány, de nem fogom csodálkozva benyögni, hogy a 4. válaszoló leírt mindent, amit akartam.
2011. aug. 10. 08:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem sem normális ez. 11 évesen valaminek már érdekelnie kellene. De nem tudom, hogy te mit tudnl teni..:S

2011. aug. 10. 08:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Én sem értem az ilyet...minden nap minimum 3-ig benn vagyok suliban, mivel leckét nem adnak majdnem minden nap van valami elfoglaltság (gitár, ének, zongora, rajz, egyesületi gyűlés), de még így is sokat unatkozom, pedig a barátaimmal is sokat mászkálok. Ha olyan a viszonyotok esetleg javasolj neki egy-egy szakkört.

13/L

2011. aug. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!