Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 13-14 éves fiut mennyire...

Egy 13-14 éves fiut mennyire érdekel egy lány?

Figyelt kérdés

Mennyi mindent képes megtenni érte, hogy megszerezze és milyen dolgokkal próbál kezdeményezni? Esetleg mer kezdeményezni? Ha nem minek örülne ha lány kezdeményezne?

milyen dolgokkal próbálja meghódítani? Milyen jelekből jön rá a lány hogy ő szeretne valamit? Nemkell mindenre válaszolni csak amire akartok.XDXD és érdekesnek találjátok megválaszolni :P

2010. júl. 4. 19:40
 1/8 anonim ***** válasza:
nincs konkrét válasz, emberfüggő
2010. júl. 4. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen lányról van szó :) Meg milyen fiúról.
2010. júl. 4. 19:47
 3/8 anonim válasza:
bókoljon neki,csoki,virág és töltsenek együtt több időt sétáljanak beszélgessenek
2010. júl. 4. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem teszek semmit a lányokért.

Sőt. Kb. lesz*rom őket.

ÉS ŐK AKARNAK VELEM ISMERKEDNI.

14/f, és a fene a mákos fajtá- VÁRJ, EBBE LEHET VALAMI

2010. júl. 6. 01:50
 5/8 A kérdező kommentje:

01:50

hát az utolsó mondatot nemértem de nembaj.XDXD

2010. júl. 8. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
a pasinak kell mindig melózni a csajért én az oszt. társaimon azt veszem észre (14 éves korosztály), hogy rendesen randit kérnek és rendesen meg is kell néha harcolniuk a csajokért. Akik esetenként nagyon érdeklik őket, és ezért csomó hülyeségre képesek. Szerintem ha 1 pasi elég érett ekkora korában is akk. ugyanúgy mint a nagyok csak azért kicsit finomabban :D
2010. aug. 1. 11:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem válaszolónak, függ a lány/fiú stílusától mit képes és mit nem képes megtenni a másikért:)

Az én barátom, igaz ő 15 éves én pedig 14, 33 km-t gyalogolt értem..100 km távolság van kköztünk..de nem volt buszjárat a délelőtt folyamán, és az egyik barátjával nekiindultak:)

Virággal is meglep, csokival:)Szerintem ez alap, de elég pár szép szó is:) Nagyon szeretem:)

2010. aug. 1. 12:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly 13ik szülinapomon mikor reggel taliztunk egyből elkezdett énekelni:) csak épp fornettit kért közben:)
2010. nov. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!