Tóth vezetéknévhez milyen keresztnevek illenek? Mind fiú, mind lány érdekel
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok név illik hozzá, de olyat keresek, ami különleges :)
ikreim lesznek, egyik fiú, egyik lány :)
eddig Tóth Kornél, és Tóth Karina a nyerő, de várok még szép, különleges neveket, mivel tudom, hogy a Tóth eléggé gyakori vezetéknév.
Köszi mindenkinek!
2010. nov. 4. 21:41
1/12 anonim válasza:
ha az enyémek lennének a Borostyán és Berzsián (Lázár Ervin névalkotása) neveket adnám.
3/12 anonim válasza:
Tóth Armand és Tóth Amina. Valahogy rögtön ezek a nevek ugrottak be. Boldog babákvárást:)
4/12 anonim válasza:
Barátnőmnek két kislánya van, Tóth Landra Tara, és Tóth Tiana Lana. :) Mondjuk ők olaszban élnek. Unokatesójuk pedig kisfiú, Armand (és már írták is ezt a nevet előttem - ez egy "jel" lehet). :)
5/12 anonim válasza:
Nálam most ez a nyarő: Berill és Ákos.
7/12 anonim válasza:
Az én ikreim Tóth Ákos Zsolt és Tóth Balázs Benedek.
Ha lányok lettek volna akkor Tóth Adél Beatrix és Tóth Kamilla Veronika lett volna a nevük.
8/12 anonim válasza:
Tóth Kornél és Tóth Karina tök jók! :) Esetleg Karina helyett Karolina. Vagy ami még eszembe jut Tóth Arnold és Tóth Annabella, Tóth Erik és Tóth Elina, Tóth Dorián és Tóth Dalma, Tóth Armand és Tóth Amina.
9/12 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Most nézem, hogy az Armand és Amina párost már írta valaki. Ez lehet jelent valamit!? :)
10/12 anonim válasza:
Tóth Zétény
Tóth Zille
Tóth Villő
Tóth Milán
Tóth Merse
Tóth Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!