Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van még olyan két-három éves...

Van még olyan két-három éves kisgyerek, akit nem érdekel a TV?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy ekkora gyereket nem is kell még, hogy érdekelje.
2011. júl. 13. 09:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Az enyémeket nem érdekli (2 és 4 éves lányok). Pedig régen egész nap szólt a tv -én igényeltem- de ők szépen játszottak mellette,néha ránéztek, de konkrétan tettek rá! :D

Minden nap felajánlom nekik,ha szeretnék,bármikor bekapcsolhatják. A kisebbik szalad,mert szereti ki/be kapcsolni. De én azt mondom,jó ez így! Nem lesznek tv függők,mint az anyukájuk.

2011. júl. 13. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Az lehet,hogy egy ekkora gyereket nem kell hogy érdekeljen a tv,de ismerek nem egy olyan gyerkőcöt,akik minden reggel a tv-re voltak tapadva! Gyereknek én is,és most 24 évesen is függője vagyok.-szerencsére itt a házimunka,így a tv hanyagolva van,helyette zenét hallgatunk,míg én teszek-veszek.
2011. júl. 13. 09:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen téren nem érdekli?

Az én 2 éves fiam imádja kapcsolgatni ki-be. Meg csatornákat váltogatni, és ha zene van, elkezd táncolni. De soha semmit nem nézett még benne, egy rajzfilmet sem 5 mp-nél tovább. El sem tudom képzelni, hogy percekig egy helyben, a tv előtt - vagy bárhol máshol üljön. Ez alól kivétel az etetőszék :)

Nem is értem, hogy más 2 évesek hogy bírnak végignézni egy - akár rövidebb- mesét is?

2011. júl. 13. 09:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Kisfiamat sem érdekli (szeptemberben lesz 3 éves), legalábbis a rajzfilmek nem. Néha nézünk kutyás, cicás, vagy egyéb állatos műsorokat Animal Planeten, vagy Nat.Geo-n, azokat szereti, de csak pár percig.
2011. júl. 13. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Az enyém meg tv függő. :D 3éves múlt,képes lenne egész nap előtte ülni ha engedném,ismeri is az összes mesét már,és a zene is nagyon érdekli (mulatós).
2011. júl. 13. 16:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Csak azért tettem fel a kérdést, mert mostanában sok helyen hallom, olvasom, hogy ekkora gyerekek másfél órás meséket néznek végig. Az én fiam két és fél éves, de öt percig nem köti le a mese, kivéve ha én mesélek neki. A TV őt is csak annyira érdekli, hogy kapcsolgatja néha.

2011. júl. 13. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!