Van még olyan két-három éves kisgyerek, akit nem érdekel a TV?
Az enyémeket nem érdekli (2 és 4 éves lányok). Pedig régen egész nap szólt a tv -én igényeltem- de ők szépen játszottak mellette,néha ránéztek, de konkrétan tettek rá! :D
Minden nap felajánlom nekik,ha szeretnék,bármikor bekapcsolhatják. A kisebbik szalad,mert szereti ki/be kapcsolni. De én azt mondom,jó ez így! Nem lesznek tv függők,mint az anyukájuk.
Milyen téren nem érdekli?
Az én 2 éves fiam imádja kapcsolgatni ki-be. Meg csatornákat váltogatni, és ha zene van, elkezd táncolni. De soha semmit nem nézett még benne, egy rajzfilmet sem 5 mp-nél tovább. El sem tudom képzelni, hogy percekig egy helyben, a tv előtt - vagy bárhol máshol üljön. Ez alól kivétel az etetőszék :)
Nem is értem, hogy más 2 évesek hogy bírnak végignézni egy - akár rövidebb- mesét is?
Köszönöm a válaszokat!
Csak azért tettem fel a kérdést, mert mostanában sok helyen hallom, olvasom, hogy ekkora gyerekek másfél órás meséket néznek végig. Az én fiam két és fél éves, de öt percig nem köti le a mese, kivéve ha én mesélek neki. A TV őt is csak annyira érdekli, hogy kapcsolgatja néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!