Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ha egy 11 éves lányt...

Normális ha egy 11 éves lányt semmi sem érdekel?

Figyelt kérdés
Szerencsére nem az én gyerekemről van szó,csak puhatolózok. Mert szerintem gáz ha egy 11 lányt semmi nem érdekli. Nincsenek barátnői, nem jár sehová( torna, úszás, tánc, kézműves szakkör stb.) Mert őt semmi nem érdekli. Még beszélgetni sem akar senkivel, mindig fáradt vagy fáj valamije. Nem szólhatok bele a nevelésébe, nem úgy mint az illető kislány anyukája, aki mindig kritálja az én érdeklődő, örökmozgő fiamat. Neki mindkét lánya ilyen "tejbetök". ( bocs a kifejezésért) Szerintetek nincs valami gond vele?
2011. aug. 9. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

attól,hogy úgy látszik semmi sem érdekli,még nem biztos,hohy ez így van.én mindig ilyen voltam,de szerintem ez csak azért van mert szégyellős vagyok.egyépként könyvet írok,van,hogy verseket is,ha egyedül vagyok akkor énekelek,vagy táncolok,de ezeket csak a legjobb barátnőm tudja rólam.lehet,hogy az a lány is ilyen.nincs ezzel semmi baj.

13/L

2011. aug. 10. 15:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Kilehetett venni a kérdésből, hogy úgyahogy közeli viszonyban van a családdal, szóval elég sokat tudhat a kislányról. A kérdező egyáltalán nem bántó módon beszélt a gyerekről csak így tudta legjobban kifejezni, hogy milyennek ismerte meg a kislányt. És az a sok barom aki ezek után leszólta még a fiát is aki szintén egy ártatlan kis srác... hát vagy nagyon hülyék vagy nagyon álszentek vagytok. És igenis furcsa, ha nem egyenesen abnormális, hogy egy gyerek ennyire visszahúzódó. Az én osztályomban sőt az egész ismeretségi körömből szinte mindenki jár különórákra, és a többieket is mind kipróbáltak már valamit, csak lusták, de szeretnek kimozdulni otthonról.
2011. aug. 10. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
15:14 vagyok....egyp. leszólhattok emiatt,de én soha nem tudnék mégegyszer a szüleim elé álni,és azt mondani,hogy szeretnék valamilyen szakkörre járni,ha csak az nem a suliban van amit tőlük nem kérdezek meg.Egyszer megmondtam anyámnak,hogy szeretnék tanulni nyelveket,ő meg elkezdett rám kiabálni,hogy ő most mit csináljon.ha nem töltöd mindenegyes másodpercedet a szülőkkel és a gyerekkel,akkor nincs jogod tejbetönken nevezni,főleg nem egy 11 éves kislányt.
2011. aug. 10. 15:34
 14/15 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok.

Tényleg nem kellene bántani a kérdező fiát,nem ismerjük,eszembe se jutna méltatni.

De még mindig azon a véleményen vagyok,hogy engem sem érdekeltek ilyen dolgok,hogy tánc,hangszer,vagy bármi más szakkör. Nem olyan családból származom,ahol ezek divatok voltak,bár gondolom ha szerettem volna,elmehettem volna.

Egy 11 éves kislány már nagyon is jól elvan egyedül,nem igényli a szülök jelenlétét,ergo nem is mesél el nekik mindent. Lehet,h nagy a képzelő ereje,azzal is el tud szórakozni. De ettől miért lenne abnormális?

2011. aug. 10. 22:25
 15/15 anonim ***** válasza:

13 éves vagyok és engem sem érdekel semmi,kivéve az állatok. (: Én sem járok már szakkörökre,de örülök neki,mert van szabadidőm, meg egyébként sem vagyok ilyen társaságfüggő és néha úgy érzem semmiben sem vagyok jó. A lányt is biztos érdekli valami! Egyébként ismerem az érzést,amikor legszívesebben egész nap csak punnyadnék... lehet,hogy ez a tinikorral is együtt jár. (nem biztos,lehet hogy emberenként változó).

Egyébként meg szerintem ne foglalkozz más gyerekével...

13.L

2011. aug. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!