Normális ha egy 11 éves lányt semmi sem érdekel?
attól,hogy úgy látszik semmi sem érdekli,még nem biztos,hohy ez így van.én mindig ilyen voltam,de szerintem ez csak azért van mert szégyellős vagyok.egyépként könyvet írok,van,hogy verseket is,ha egyedül vagyok akkor énekelek,vagy táncolok,de ezeket csak a legjobb barátnőm tudja rólam.lehet,hogy az a lány is ilyen.nincs ezzel semmi baj.
13/L
4. válaszoló vagyok.
Tényleg nem kellene bántani a kérdező fiát,nem ismerjük,eszembe se jutna méltatni.
De még mindig azon a véleményen vagyok,hogy engem sem érdekeltek ilyen dolgok,hogy tánc,hangszer,vagy bármi más szakkör. Nem olyan családból származom,ahol ezek divatok voltak,bár gondolom ha szerettem volna,elmehettem volna.
Egy 11 éves kislány már nagyon is jól elvan egyedül,nem igényli a szülök jelenlétét,ergo nem is mesél el nekik mindent. Lehet,h nagy a képzelő ereje,azzal is el tud szórakozni. De ettől miért lenne abnormális?
13 éves vagyok és engem sem érdekel semmi,kivéve az állatok. (: Én sem járok már szakkörökre,de örülök neki,mert van szabadidőm, meg egyébként sem vagyok ilyen társaságfüggő és néha úgy érzem semmiben sem vagyok jó. A lányt is biztos érdekli valami! Egyébként ismerem az érzést,amikor legszívesebben egész nap csak punnyadnék... lehet,hogy ez a tinikorral is együtt jár. (nem biztos,lehet hogy emberenként változó).
Egyébként meg szerintem ne foglalkozz más gyerekével...
13.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!