Retardatioval kapcsolatban vannak tapasztalaitok? Úgy értem, van olyan esetleg, akit ezzel ijesztgettek és végül egészséges, normál súlyú babája született?
30 hetesen befektettek a kórházba, mert soványkának látták a babát. Azóta is minden nap ctg, utóbbi napokban már NST.
Kivagyok idegileg, mert még mindig nem engednek haza. A baba méretei minden UH-on nőnek, de csak azt hajtják, hogy minden rendben, de "sovi"...
Már betöltöttem a 34. hetet. A saját városomban 32+6 naposan 2,2 kg-nak mérték, rá 34+1: hiába nőtt a BPD és AC is, maradt a 2,2.
Debrecenben egy másik főorvos 34 hetesen 2,493-ra becsülte.
Tudom mi a retardáció, de nem most fog hízni a baba a legtöbbet? Én is vékony testalkatú volta, 3,05 kg-mal születtem.
Nagyon belém tették a parát...
Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalaitokat!
Holnap saját felelőségemre távozni fogok a kórházból, ha még mindig nem akarnak kiengedni.
Én 183 cm vagyok, vékony testalkatú. Lehet, hogy vékony, hosszú babám lesz. Vagy ki tudja.
Mindenesetre az tuti, hogy azzal nem segítem a babát a növésben, h minden nap piszkálom amiatt a hülye NST miatt...
Majd meglátjuk, hogy reagál a dokim. Én nem bírom ki így még több, mint egy hónapig. Pláne, hogy semmi panaszom.
Nektek pedig gratulálok a Picikhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!