Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kötelező az ovikezdés 2,5...

Kötelező az ovikezdés 2,5 évesen, ha felvették, de majd 3 évesen vinnénk?

Figyelt kérdés

Szóltunk az oviban, hogy majd mikor vinnénk, de nem tetszett nekik. A gyerekre hivatkoztak, hogy jobb, ha már elkezdi most.

Pedig beíratásnál mondtam, hogy majd mikor vinnénk először, akkor azt mondták rendben van!

2012. szept. 2. 17:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy köteles vinni 2,5 évesen. Akkor viszed amikor jónak látod. Én oviban dolgozom, de az a tapasztalatom, hogy nem való egy 2,5 éves gyerkőc oviba. Nekik a bölcsi való. Vegyes csoportok vannak szinte mindenhol, 25-30 gyerek egy csoportban. Nagyon megszenvedik. Még egynémelyik 3 éves is, nemhogy a 2,5 éves. Úgyhogy nyugodtan tartsd otthon 3 éves koráig.

Biztos kevés a gyerek, és azért akarják, hogy már vidd oviba, na meg biztos kell nekik a fej kvóta (tudod a gyermeke után járó havi pénz)

2012. szept. 2. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Érdekes mert mi pont a héten voltunk az oviban hogy a lányunkat beírassuk. Ő 9.-én lesz 2,5éves,de az óvónő egy szóval nem mondta hogy már mehetne,vagy hogy jobb neki ha most kezd!

Felírt minket,és azt mondta felveszik ha betöltötte a 3.évet,menjünk vissza februárban.

Szerintem az van amit az első írt,vagy kevés a gyerek,vagy kell az utánuk járó pénz!

2012. szept. 2. 18:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányomat is felvették már.11.-én lesz 2,5 éves de csak jövőre viszem ha betölti a 3-at.
2012. szept. 2. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
nem vagy köteles,de sokkal nehezebb neki év közben csapódva beszokni. én vagy most vinném,vagy jövő szeptemberben,év közben semmiképp. ja,és nem garantálhatják h hely is lesz év közben. szóval az óvónéniknek igazuk van.
2012. szept. 3. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

3.vagyok

4.-nek!

Ha már felvették a gyereket akkor miért ne lenne hely???

2012. szept. 3. 16:23
 6/7 anonim ***** válasza:
minket is felvettek,fiam decemberben töltötte a 3-at. hívtam őket,közölték h csak suzeptemberben lesz hely. nem kötelesek tartogatni nekem,mert ha nem viszem mégsem stb. nem is tudott menni csak szeptemberben,majd 4 évesen.szóval sajnos van ilyen,több ismerősömmel előfordult ugyanez,nem kötelesek hónapokig ürese hagyni helyet csak azért h te vajon viszed e. ez van..
2012. szept. 3. 16:46
 7/7 anonim ***** válasza:
a lényeg h meg kell kérdezni biztosan lesz helye,vagy csak akkor mehet ha éppen van üresedés. utolsó voltam
2012. szept. 3. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!