Kötelező az ovikezdés 2,5 évesen, ha felvették, de majd 3 évesen vinnénk?
Szóltunk az oviban, hogy majd mikor vinnénk, de nem tetszett nekik. A gyerekre hivatkoztak, hogy jobb, ha már elkezdi most.
Pedig beíratásnál mondtam, hogy majd mikor vinnénk először, akkor azt mondták rendben van!
Nem vagy köteles vinni 2,5 évesen. Akkor viszed amikor jónak látod. Én oviban dolgozom, de az a tapasztalatom, hogy nem való egy 2,5 éves gyerkőc oviba. Nekik a bölcsi való. Vegyes csoportok vannak szinte mindenhol, 25-30 gyerek egy csoportban. Nagyon megszenvedik. Még egynémelyik 3 éves is, nemhogy a 2,5 éves. Úgyhogy nyugodtan tartsd otthon 3 éves koráig.
Biztos kevés a gyerek, és azért akarják, hogy már vidd oviba, na meg biztos kell nekik a fej kvóta (tudod a gyermeke után járó havi pénz)
Érdekes mert mi pont a héten voltunk az oviban hogy a lányunkat beírassuk. Ő 9.-én lesz 2,5éves,de az óvónő egy szóval nem mondta hogy már mehetne,vagy hogy jobb neki ha most kezd!
Felírt minket,és azt mondta felveszik ha betöltötte a 3.évet,menjünk vissza februárban.
Szerintem az van amit az első írt,vagy kevés a gyerek,vagy kell az utánuk járó pénz!
3.vagyok
4.-nek!
Ha már felvették a gyereket akkor miért ne lenne hely???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!