Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Dackorszak 18 hónaposan?

Dackorszak 18 hónaposan?

Figyelt kérdés

18 hónapos a lányom.

Ha pl mondom neki, hogy gyere vegyük fel a szandált megyünk sétálni, van hogy elkezd nyafogni és már térdel is le és meg se moccan.

Vagy ha valamit nem szabad, akkor vagy csapkodja, vagy földre fekszik és sír.

Rá szoktam szólni, hogy nincs hiszti és ha le is fekszik akkor otthagyom, ez be is válik a legtöbbször.

Ti hogyan bírjátok?

Nem korai ez nála?

2012. aug. 31. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem szeret setalni? En mindig megelozom az oltozkodessel jaro hisztit: elmenjunk setalni, megnezzuk a szomszed kutyajat/cicajat/viragjait? Hat persze, hogy akarja. Akkor ulj le, csak feloltozve megyunk ki. Akkorbarmire hajlando, csak menjunk mar. :)

Amugy hisztizni szokott, ha nyugos, de szerintem (nalunk) ez meg nem az igazi dackorszak. Nem azert akar masik iranyba menni, mert csak, hanem mert neki arra erdekes.

2012. aug. 31. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
hát ez még nem a dackorszak, csak rájött, hogy tud ellenkezni. hidd el, a dackorszak ennél ezerszer durvább lesz, nekem konkrétan már hullik a hajam a dactól :D 3 éves... majd olyan 2,5 éves korában meglátod :)
2012. szept. 1. 00:03
 3/4 A kérdező kommentje:

De nagyon szeret, csak ellenkezni is szeret.

Amúgy egy tündér, csak néha feladja a leckét ezekkel:)

Minden nap viszem reggel és délután is sétálni, játszótérre vagy valahova.

Akkor ez nem dackorszak, nem is bánom, bár mindegy is minek nevezik :)

Ennyire kemény a dackorszak mint amiket itt írnak az oldalon, vagy ez szerintetek neveléstől is függ?

2012. szept. 1. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:

2. vagyok. nekem egy tündéri, szófogadó, jól nevelt, ritkán hisztiző kisfiam volt egészen 2,5 éves koráig. jött a dackorszak és nem tudok mást mondani, bűn rossz lett! szó szerint félek lemenni a játszótérre vele.

én nem tudom, de mint ha kicserélték volna. a dackorszakot ne úgy képzeld el, hogy arról szól, hogy a járda közepén fetrengve üvölt a gyerek. ez teljesen más, enyém még sose csinált olyat :)

de amikor elmondod, hogy ne ugráljon a kanapén erre felmászik az ablakpárkányból és teli torokkal üvölt csakazértis és ugrik :D

lehet a dackorszak süketséggel jár :) de amúgy mindenben kipróbálja hol a határ, egészen a végsőkig!

múltkor mondtam neki, hogy óvatosan a mamával mert fáj neki, beteg, erre direkt megrugdosta. szóval igen, ez tényleg ennyire kemény :)

viszont állítólag az észérvek erősebbek lesznek pár hónap alatt, már azért az enyémen is látszik, hogy ismét meggyőzhető bizonyos dolgokban

2012. szept. 1. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!