20 hónaposan álmodhat rosszakat? Iszonyat ami ordibálásba ébred vagyis nincs is fent csak ordít és feszíti magát, ha hozzáérek hogy megnyugtassam akkor ellök, miért ez? Vagy mitől ez?
szia! Nekem van egy könyvem, és azt írják, hogy nem szabad felkelteni ilyenkor, hanem csak próbáld megnyugtatni, de ne szavakkal, hanem csak érintéssel, csitísd, vagy ha úgy van, akkor csak fogd meg, és döntsd vissza az ágyba.
Ilyenkor feldolgozzák, ami nap közben esetlegesen számár "rossz" történt vele.
Arra figyelj, hogy ne nagyon nézzen tv-t, még mesét se, csak nagyon keveset, mert a sok vibráló fény felzizzenti az idegrendsezrüket akkor is, ha aranyos a mese.
Ő másnap semmire nem emlékszik, csak neked olyan szörnyű ez, nálunk is előfordul, nekem is 2 éves lesz a lányom, én is kiírtam épp egy kérdést pár napja, hogy ez most dac, vagy mi?
mert én arra gondoltam elsősorban...
szia, a harmadik vagyok, huh, ikrekkel isteni lehet..:-DDD
Ez egy elég régi könyv, de Alexandra kiadós, tehát lehet, hogy még megvan nekik...
Szülők iskolája sorozat, Siobhan Stirling/Az alvás
Én is úgy kaptam vkitől, hát olyan állati sok okosság nincs benne, sztem nem érdemes rá pénzt kiadni, de mivel mi is most ezzel küzdünk, elolvastam megint, és ezen úgy megakadt a szemem, hogy nem szabad felébreszteni. Utoljára kb. 3-4 hós korában olvastam el, mikor szintén gondjaink voltak.
jaj, szegény, sajnállak(és irigyellek is egyben:-))), nehéz lehet kettejükkel, biztos nagyon kimerült lehetsz... de majd csak túlleszünk minannyian ezen az időszakon...bár 5 éves kor körül is ílyesmiket...:-//
szió, jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!