Ti betartjátok, hogy a bolti bevásárlókocsi ülőrészébe max.15 kg-os gyerek ülhet?
Igen!
Biztos nem véletlenül van megszabva egyrészt, másrészt, mikor 15 kg volt a lányom már nem volt kedve benn üldögélni, inkább sétált.
A fiam 14 kg, 20 hónapos, ő még néha beül, de most már ő is szívesebben sétálgat.
Egyébként ha már 15-ot elütötte és nem akart sétálni, beültettem a kosárba.
3,5 éves, 18 kg, simán bele rakom ha kéri, és gyorsabban is végzek, nem kell a gyereket figyelni merre van!
A babakocsink is 15 kg-ig jó, de még előveszem néha, ha egész napra megyek vele valahová, mert azért elfárad reggeltől estig tartó gyaloglasban!
Beleteszem. Mivel 3 gyerekem van és a középső 2.5 éves a legnagyobb is csak 5 a pici meg hordiban ( 5hós ) a középsőm dackorszak kellős közepén. Mindenkinek jobb ha ül a kocsiban ahelyett hogy a szélrózsa minden irányába szétcikázna. ( a nagyobbal együtt) ha csak ő lenne egyedül ( a 2.5 évesem) nyilván már nem ültetném bele, de így muszáj.
98 cm és 16 kiló.
De amúgy a nagyobbam 4 évesen érte el a 16 kilót 3 évesen 14 kiló volt, még vidáman beleültethettem ha kérte.
van súlyhatár?
Én beleteszem, most 15 kg, de ha szeretné bele fogom tenni, persze nem 25 kilósan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!