Hány éves korban tanult meg a gyermeketek kétkerekű biciklin menni?
lassan 3 éves lesz a fiam, nyáron tanult meg, igaz hátul még fogjuk a rudat. neki marha jó érzéke van ezekhez, játszótéren inkább az 5-6 éveseket látom 2 kerekűn, én se értem.
(a nagyobbnak vettük elő, ő 4 éves, de nem érdekli a dolog :))
Lányom 3,5 éves. Vettem egy kis motort, de csak ült rajta. Azt mindták vegyek baby taxit, hátha azzal könnyebb neki, na azzal néha néha közlekedett, de csak a lakásban, ha kivettem leszállt róla és inkább szaladt!
Vettem egy triciklit, nem tekerte csak toltam, de arról is mindig leszállt!
A játszótéren néha ennek annak ráül tan motorjára, vettem egy nagy motort, de nem használta, illetve megfigyeltem mindenki lábujjhegyel löki magát a motoron, ő a sarkával hajtja magát!
Na vettem egy. Pótkerekes bicajt, mert a játszóterenmindenkiét nézegette, hátrafelé tekeri. A mamai hozott egy rollert, de kettőt hajt rajta, leszáll és szalad.
Nem aggódok, mert én is közép méretü bicajon tanúltam meg 5-6 évesen, meg ismerős fia is most tanúlt meg 7 évesen biciklizni.
Igazából nem érdekli a biciklizés, csak a duda, lámpa ez az a bicajon.
3 éves és még csak pótkerékkel hajtja... meg sem próbáltuk anélkül.
Szomszéd fiú 3,5 évesen már két keréken nyomta. :) Előtte sokat futóbringázott, enyém viszont nem.
Nekünk csak kismotor és tricikli volt/van. Nem volt futóbicaj. Az anyósom egyszer elvitte a barátja (:D na igen) unokájához, és ott a lányom simán ráült a kétkerekűre és hajtotta. Pótkerék nélkül. Így aztán mi is vettünk egy bicajt, 1 hónap elteltével már "az utcák réme".
Júniusban töltötte a hármat.
(halkan jegyzem meg, én nem mertem volna minden nélkül csak úgy a kétkerekű bicajra, mert még kicsinek tartom hozzá, és szerencséje anyósnak, hogy nem törte be a gyerkőc a fejét, mivel még nem esett el vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!