Párotok, férjetek hogy kezeli amikor hisztizik a gyerek?
Figyelt kérdés
Rátok bízva otthagy vele vagy szigorú?Van türelme hozzá vagy gyorsan kiborítja a hiszti?2012. aug. 29. 20:19
1/5 anonim válasza:
Sokkal több türelme van mint nekem, szégyen nem szégyen. Habár itt kettő nyomja a hisztit ha úgy van. Ő amikor itthon van, elég ritkán, szépen ügyesen lenyugtatja, megbeszélik, átbeszélik. A kisebben a figyelmét tereli. Ügyesebben kezeli, amikor neki jut a hiszti. Nálam már hamarabb szakad a cérna sajnos.
2/5 anonim válasza:
Hisztisüket, mint én. Egyikünket sem hatja meg a hiszti, annak nincs értelme. Ő is hagyja, hogy a gyerek kitombolja magát, aztán megölelgeti, és mindig megkérdezi, hogy na, érdemes volt? Hála istennek türelmes, és következetesen szigorú, mint én. Ebben a kezdetekkor megegyeztünk, hogy anya és apa a gyerek előtt mindig egységes véleményt képvisel, ha valami nem tetszik a másik módszereiben, megbeszéljük, ha alszik, de soha nem előtte.
3/5 anonim válasza:
NÁlunk apa sem nem elég türelmes, sem nem elég határozott a hisztihez. Nem nagyon tudja kezelni. Mondjuk inkább nála is attól függ, milyen hangulatban van.
Ma pl elég fáradt volt, én elmentem a két kicsivel sétálni, mondtam a 4 éves lánymnak is hogy jöjjön, nem akart. Negyed óra múlva telefonált a férjem, hogy nem bír a lánnyal, hisztizik hogy hol vagyunk. Egyszer megnyugtatta, játszottak, de hamar újra belelendült a csaj. Meg fáradt is volt, ezt tudtam, azért is hisztizett. Nem volt ma türelme hozzá apának, de van mikor fordítva van, neki van több, bár ez ritka.
4/5 anonim válasza:
Fú, hát az én férjemnek jóval több a türelme, mint nekem. Igaz, most már azért én is türelmesebb vagyok és már nem hisztizik mindennaposan a lányunk. De a férjem képes volt 10 percet is magyarázni neki türelmesen, amikor dacolt valamiért, míg én 1 perc után otthagytam. Mondjuk volt is vele vitánk, mert túl engedékeny. Bár mostanában már kezd szigorodni, észrevette, hogy nem jó, ha a fejére nő a gyerkőc. :) 4,5 éves kislány anyukája.
5/5 anonim válasza:
ö.... 2-es válaszoló miért van lepontozva? Nagykönyv szerint tök jól csinálják a dolgokat.... Inkább gratulálni kéne nekik, hogy tudják kezelni a hisztit és nem a gyerek előtt vitáznak a nevelésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!