Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szobamerleg mennyire lehet...

A szobamerleg mennyire lehet pontos egy 2 eves gyerek sulyanak meresenel?

Figyelt kérdés

Megneztem hany kg a lanyom, mert mar regen nem neztem meg. 25 honapos. Amikor raallt, kiakadtam, mert 18-19kgot mutatott. Pedig nem kover, ki nem neznem belole, hogy ennyi. Azt hittem olyan max 13 kg. Nem vekony, de nem kover, lattam mar vaskosabb gyereket is, de arra se mondtam volna, hogy kover, hanem, hogy kicsit husosabb. Pont jo az alakja, mindenki ezt szokta ra mondani. 85cm, most mertem azt is. Pocakja korul 48cm (olyan kis dundi pocakja van, mint ugy altalaban a kisgyerekeknek, olyan haspok forma:D) Csipoje 51cm Teljesen olyanok ezek az adatok a suly kivetelevel, mint a nagy konyvben, de a suly nagyon elter. Mindig is nagy konyv szerint alakult a sulya. 1.5 eves koraig surun neztem es mindig optimalisan alakult.

En sulyomat jol meri, korabban parszor neztem a szobamerleggel az o sulyat is, akkor jol merte. De ez a 18 kg ez rengeteg. Hogy lehet, hogy ennyi kilo, kozbe meg nem latszik rajta?

2012. aug. 31. 12:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Ahogy felemelem sem erzem, hogy 18kg. Akarhova teszem a merleget 18kg-ot vagy tobbet mer (szonyegen). Ha meg ketten raallunk, akkor a kulonbseg 12kg. Ennyire pontatlan a szobamerleg kis sulynal?
2012. aug. 31. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt nem írod, hogy digitális mérleg vagy az a hagyományos régi, aminél mindig be kellett lőni, hogy pontosan 0-n álljon a piros vonal? Előbbi úgy gondolom pontos, utóbbit ha lehet el kell felejteni, mert nem mér jól vagy lehet, hogy nincs jól beállítva.
2012. aug. 31. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
az én 2éves fiam is pont 25hónapos és 19 kg a digitális szobamérlegen :) A miénk pontos(1-2dkg +-) A dokinál is ennyit mutat.
2012. aug. 31. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Hagyomanyos merleg, de parom is azt mondja, hogy nincs 18kg, ahogy felemeli, o olyan 10-15 kilo kozott saccolja. Szerintem a 12kg lehet a jo, amikor ketten raallunk. De hogy lehet ekkora elteres, ezen vagyok kiakadva. 18-at mutat, ha egyedul all ra, es 12, ha ketten allunk ra (a kulonbseg ennyi)
2012. aug. 31. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Azért mert a súlyotok úgy oszlik el, hogy nem a teljeset méritek együtt. Orvosnál is van mérleg. Áruházakban is lehet ki lehet próbálni. Piacon is van ipari mérleg. :)
2012. szept. 28. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!