Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elvittétek volna helyemben...

Ti elvittétek volna helyemben orvoshoz?

Figyelt kérdés
3 éves kisfiam tegnap este 2 lépcsőfokot leesett, és a fejét ütötte meg. Az esést nem láttam, mikor odaértem, hanyatt feküdt a lépcső aljában és sírt, a fejét fogta a füle fölött. Jó pár perces sírás után megnyugodott, jó kedvű lett, semmi baja nem volt. Másfél órával később fektettem le, de mindig nyafogott, hogy nem tud arra az oldalra feküdni, mert ott fáj a feje, ekkor már egy púp is volt rajta. Ha ez mind napközben történik, akkor eszembe sem jut orvoshoz menni, mert máskor is ütötte meg már a fejét, de akkor egész nap figyeltem hogy viselkedik, nincs-e valami tünet. De így elkezdtem aggódni, hogy nehogy alvás közben legyen valami baja, így felhívtam az ügyeletet, ott azt mondták, hogy ha fáj neki, akkor a biztonság kedvéért menjünk be egy röntgenre. A kórház 5 perc gyalog, fiam végig jó kedvű volt, látszólag sem volt semmi baja, és a röntgen sem mutatott ki semmit. De legalább ezután nyugodtan tudtam aludni éjszaka. Ezt mind csak azért írtam le, hogy szerintetek jól tettem-e, hogy bevittem, mert a férjem folyamatosan morgott, hogy minek bevinni, látszik, hogy semmi baja, fog ennél még nagyobbakat is esni, mert ő is mekkorákat esett gyerekkorában stb. Szóval egész este ezen veszekedtünk... kinek volt igaza?
2012. aug. 25. 17:31
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Az én lányom 4 évesen esett az oviban nagyot, bekékült, bedagadt az álla. Elvittem a körzeti orvoshoz, aki azt mondta, ha úgy gondolom, vigyem be röntgenre. El is vittem, ott meg letoltak, hogy minek hozom ilyen aprósággal ide a gyereket. Ráadásul ott esett le, hogy kettesben vagyunk, én meg 10 hetes terhes a tesóval. Így meg kellett győzni a nagy és okos 4 évesemet, hogy az idegen doktornénivel egyedül kell bemennie a vizsgló szobába. Cserébe ígértem bármit, amit kér (egy nyalóka volt 80 Ft-ért :)), és nem is volt semmi gond. Várnunk kellett vagy 1,5-2 órát, a röntgen is negatív lett, de még így is úgy gondolom, hogy jobb, hogy elvittem, mert legalább megnyugodtam. És nagyon büszke lehettem, az én okos, bátor nagylányomra. :))
2012. aug. 26. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!