Kisfiamat elvittem orvoshoz, mert náthás volt, köhögött, az orvos azt mondta, hogy ő is köhög ennyire, nyugodtan menjen oviba, ti elvittétek volna így?
Mit tettél volna,ha dolgozol és mit ,ha otthon vagy kistesóval ?
Vigyem vissza az orvoshoz,hogy nézzen rá mégegyszer?
Azért aggódom ennyire érte,mert immunbeteg és húzódott már megfázás az izületére,több hónapig nem múlt el a gyulladás akkor,csak nagy adag szteroidra.
Télen egyáltalán nem is mehetett oviba(múlt héten kezdhetett) és csodálkoztam azon,hogy pont az immunológus mondta azt,hogy nem beteg szerinte és nehogy itthon tartsam,mert nincsen okom rá.
Mondta ezt azért is ,mert már lassan 6 éves és évek óta nem járhatott közösségbe elővigyázatosságból az autoimmun betegsége miatt.
Mi pont ma reggel voltunk dokinál, mert a fiamnak 3-4 napja folyik az orra és tegnap óta köhög is. Bölcsibe ment eddig, mert étvágya-kedve jó volt, és láza sem volt.
Tiszta a tüdeje, a váladéktól köhög, csak homeopátiás szereket kaptunk, és simán bevették ma is bölcsibe. Én dolgozom.
Télen két hónap alatt 6 napot volt bölcsiben, mert egyik lázas betegség követte a másikat. Már nagyon meguntuk, ő is és én is. Szívesen megy, és a nagymamák már nagyon belefáradtak a pesztrálásba. Én alig tudtam otthon maradni, csak a legdurvább időszakokban, mert nov. jöttem vissza, és nem akartam kockáztatni.
Ha megtehetném, akkor otthon tartanám, de sokszor nem tehetem meg. De volt olyan nekünk is, hogy tényleg nagyon csúnyán köhögött, de csak fekve. Elvittem orvoshoz és akkor mondta az orvos, hogy ad igazolást vigyem nyugodtan, mert csak a váladék irritálja a torkát. Ha nagyon zavarja a többieket az alvásban, akkor kérjem meg az ovónőket, hogy egy-két napig ne altassák, vagy ha meg tudom oldani vigyem haza ebéd utána (azt meg tudtam oldani).
De ha neki lenne valami más a háttérben, mint nektek, akkor nem vinném.
Éjszaka továbbra is nagyon köhögött,így ma reggel ovi helyett ismét orvoshoz vittem (most a körzetiorvoshoz),megnézte a torkát,nem piros,vizes orrfolyása van és köhög.
Azt mondta a mai orvos is,hogy nyugodtan engedjem óvodába hétfőn ,mert ez inkább allergiás eredetű köhögés lehet ,majd néznek egy allergiavizsgálatot neki.
Most hogy már két orvos azt modta,hogy mehet így óvodába nem aggódom tovább ezen,ők az orvosok és mindeketten ezt mondták.
Ma kaptunk egy középfülgyulladás diagnózist :-( ,egész éjszaka ordított.
Tanulság ebből,hogy ha kétségei vannak a szülőnek menjen vissza századszor is az orvoshoz hiába hajtják el,hogy nincs itt semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!