Ti elvittétek volna helyemben orvoshoz?
NEKED!! ÉS máskor is tedd ezt. Inkább egy felesleges út, mint egy nagy baj. Az én férjem hála az égnek az a "nyugtalan" típus mint én. Ha menni kell, nem tököl ő sem. (És leírom NEM kis semmiségek miatt mentünk pl. üygeletre)
Ja, és egy ismerősöm mondott egy érdekes sztorit. Egy ygerek, 3 éves körüli elesett otthon,megütötte a lábát. Látszólag semmi, se dudor, se semmi,nem fájt 3-4 percre rá neki, játszott ugyanúgy tovább. De estére már fájlalta a lábát, reggelre meg vinni kellett ügyeletre totál bedagadt a lába az ütődés helyén. Ott a doki megállapította h vmi izom közötti folyadék halmozódott fel, amit le kell szívni, mert kezd begyulladni...:S
Mindenképp Neked!!!
A férjed gondoljon bele, mi lett volna, ha reggel bementek a szobába, és az imádott kisfia...nem is írom le!!!! semmiből nem telt elmennetek, szuper, hogy ilyen közel laktok, én is elvittem volna, lehet még messzebb is!
A férjednek üzenem, hogy "bezzeg az én időmben..." :-DDDDD
öregszik! bezzeg anyám lavórban mosott, de én azért már használok mosógépet! :-)
Arra akarok kilukadni, hogy ha adott a lehetőség, hogy egy szakértő megnézze, akkor miért ne használjuk ki, és aludjunk nyugodtan?? Biztos ő esett ennél nagyobbakat, és lehet, hogy akkor anyukája egész éjjel nem is aludt, csak ő nem tud róla...
Örülök, hogy egyetértetek. Szerencsére eddig még soha nem kellett semmivel ügyeletre mennünk, most sem mentem volna, ha ez nem este történik.
Ezt megosztom veletek: a röntgenen nagyon sírt, nem akart lefeküdni, nyugtatásképpen magyaráztam neki, hogy csak lefényképezik a fejedet. Erre a nagy sírás közben felordított, hogy csíííz! Nagyon aranyos volt:)
Egyem meg de édes lehetett :)
Szerintem is jól tetted,hogy bevitted.
Keresztfiam esett egyszer egy hatalmasat.Borzasztóan fájlalta a kezét,üvöltött és látszott,hogy dagad neki.Mondom nővéremnek,hogy üljünk autóba vigyük azonnal az orvoshoz.Erre apám:gyereknek csontja nem törik!
Na persze,hogy eltört neki :( Még jó,hogy bevittük azonnal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!