Kislányom 3éves lesz novemberben. Kötelező levinnem a védőnőhöz? Nem elég ha csak az orvoshoz viszem?
Felénk kötelező először a védőnőhöz, utána a dokihoz.
Igazából a státuszt a védőnő írja meg, a doki már csak rá néz.A doki elhagyható, kivéve ugye ovikezdésnél az igazolás miatt hogy egészséges.
Sajnos ez ilyen.
Nagyon meg tudlak érteni.
Az előző védőnőm ilyen volt, a mostani pedig most jött ki az iskolapadból, semmire nem tud válaszolni, amit kérdezek, de közben nagyképűsködik.
Nekem is ellenszenvesek a védőnők, pedig biztos akad köztük jó is, csak úgy látszik mi nem ilyeneket fogtunk ki.
Sajnos kötelező a státuszvizsgálat 3 évesen is, úgyhogy valahogy a fogadat összeszorítva túl kellene esnetek rajta.
Én is ezt teszem.
Örülj neki, hogy legalább otthon nem zaklat.
Az enyém jön ha kell, ha nem és ezt is kénytelen vagyok elviselni, bár már gondolkoztam, hogy lemondok a szolgáltatásairól.
(Gyermekeim kicsik, 22 és 3 hónaposak, ezért jön ilyen gyakran sajnos, meg azért is, mert ő mindent nagykönyv szerint akar csinálni...pff)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!