Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom novemberben volt...

A kislányom novemberben volt 2éves és még mindig szopizik. Ez nem is lenne baj, viszont többet cicizik mint mikor pici baba volt. Hogyan tudnám leszoktatni a ciciről?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem csakis fokozatosan.Nem adni neki amikor kérni csak h te is akarod.

Nem kötekedés képen de tényleg nagyon érdekel, hogy miért szoptatod ilyen sokáig?

2011. febr. 6. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem 16hósan telt be a pohár, szintén többet cicizett akkor mint picinek.Én megutáltattam vele körömrágás elleni lakkal
2011. febr. 6. 22:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Jaj, ez a körömlakkos durva!

Szóval én ugyanígy jártam. 20 hós volt a fiam, mikor besokalltam az éjszakai 2-3 óránkénti ébredésből. Többet szpoizott, mint kicsinek. Nálunk nem vált be a fokozatos leszoktatás, mert nem értette szegénykém, miért nem lehet ekkor, ha akkor meg lehet?!

És egyszer csak azt mondtam neki, hogy elfogyott a tejcsi, és máris tereltem a gondolatait. Akár ettünk egy jughurtot, vagy csak inni adtam, de a játékkal is gyorsan el tudtam terelni őt a cicizéstől.

Annyi tejem lett (a sűrű szopizástól előtte), hogy harmadnap már fejnem kellett, mert féltem, hogy begyullad. Gondoltam, odaadom neki pohárból, amit lefejtem. És.......NEM KÉRTE. :)

1-2 nap volt, hogy kereste, de nem kellett utána neki. Szóval csak légy határozott, mondd, hogy elfogyott, tereld el a figyelmét, és hidd el, menni fog. Képzeld, 2.-3. nap, mióta nem szopizott, átaludta az éjszakát! =) Hallelujah!

2011. febr. 7. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

sztem ennyi idősen már lehet vele beszélni. bibis a cici, anyának már nem jó, fáj. legalábbis nálunk kb így volt. nem drasztikusan erőszakkal.

amúgy mi az h mért szoptatja ennyi ideig? talán valami gondod van vele, kedves első?........

elárulom, van akinek igénye ez (már hogy a kicsinek). vannak iylen anyásabb típusok. perszeezt csak az tudja, akinek ilyen gyerek jutott.

2011. febr. 7. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem védeni akarom magam, de nem volt más választásom csak a lakk, pedig nekem sem tetszett az ötlet.

Már olyan szinten vitte túlzásba, hogy nem tudtam leülni vele játszani, mert jött és vetkőztetett.Hiába mondtam hogy nem, nincsen, jött és erővel akart cicizni.Ha nem adtam neki, inkább nem evett nem ivott csak hogy legyen cici.

Mivel szereti a csípőset, savanyút így maradt a lakk. :S

2011. febr. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!