Jártatok már ugy hogy leesett a bab valahonnan, hanyat vagy hasra? Lett valami baja, mennyi idös volt akkor? Orvoshoz mindenképpen elvittétek, vagy mire kell figyelni, mi a jele ha baj van?
Figyelt kérdés
2009. jan. 23. 09:10
1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi Babát akartam irni.
2009. jan. 23. 09:11
2/7 anonim válasza:
Mennyi idős a baba? Mekkorát esett? Fejét verte be? Ha eléggé beverte, akkor én elvinném orvoshoz, biztos, ami biztos. Nem akarlak ijesztgetni, de jobb félni...nem?
Remélem nincs semmi komoly. Az én kisfiam is verte be a fejét, mikor elesett, de szerencsére nekünk sem volt bajunk. Nem vittem dokihoz, mert nem esett akkorát.
3/7 A kérdező kommentje:
4 honapos és kb.30-40 cmmagasrol a szőnyegpadlora esett hanyat 2-3percig sirt de utánna megnyugodott evett és aludt.
2009. jan. 23. 09:33
4/7 anonim válasza:
Azt mondják, ha felsír, akkor jó, de ha utána csak elvan, akkor nagyobb a baj. Nekem mindkét lányom leesett a franciaágyról pár hónaposan. Nincs az ismeretségi körömben olyan, akivel hasonló eset ne történt volna. Ha alacsonyról esett, valószínűleg nem lett baja. De ha pl. pelenkázóról, én biztos, hogy megnézetném orvossal!
5/7 anonim válasza:
Nekem 9 hónaposan esett le a franciaágyról, rögtön hívtam az orvost, mert elkezdett vérezni az orra és ő beküldött minket a kórházba a balesetire. Az ottani doki mondta, hogy akkor van baj, ha leesés után nem sír fel, eszméletét veszti, feltünően csendes, sokat alszik vagy hány. Szerencsére nekünk nem lett komoly bajunk.
6/7 anonim válasza:
Hát nem akarlak megijeszteni de nekem azt mondta a gyerekorvos 30cm erről garantált koponyatörés.Igaz nem padlószőnyegre és nem le hanem elesett az egy éves lányom hanyatt a betonon.Koponyatörés 4 nap kórházi megfigyelés.Semmi baja nem lett hál istennek.Nagy dudor volt a fején hátúl sírt ő is nagyon szerintem tovább mint 2-3 perc bár már 3 éve volt nem emlékszem erre pontosan és ő is aludt eggyett utánna.
7/7 A kérdező kommentje:
Nincs dudor a fején,igazábol tegnap történt csak este volt kicsit nyügös,hisztis nehezen akart aludni de ma reggel mosolyog és még mindig semmi nincs a fején.
2009. jan. 23. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!