Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tanacstalan vagyok. TULSAGOSAN...

Tanacstalan vagyok. TULSAGOSAN FELENK A 2 EVES GYEREKEM?!

Figyelt kérdés

Hosszu a tortenetem,ha barki elolvassa elore is megkoszonom!

2 eves a kisfiam,NAGYON anyas, NAGYON felenk.

Amikor meg pici volt,a nap 24 orajat velem toltotte,itt ahol mi lakunk gyerek nincs,vagyis van de azok mar nagyok!

Amig pici volt nem volt felenk,vidam es bator gyerek volt!

Amikor betoltotte a 2 evet vissza mentem dolgozzni es ment bolcsibe de egy napot volt es ami a legrosszabb hogy itt nalunk nincs beszoktatas a bolcsibe,es reggel 7-tol delutan 5-ig sirt amig utanna mentem,akkor lebetegedet addig sirt.Ki is vettuk a bolcsibol,es nem csak ezert hanem az ingazas miatt is...szegenyket minden reggel 5-kor fel kelett venni mert sajat autoval jartunk dolgozzni es eleg messze van a varos.Azota miota volt bolcsibe megvaltozott,ha gyerekek kozelebe megyunk mondja"menjunk haza" es maszik ram!Ha elhagym egy 5-10 percre ugy ordit es sir,hogy az valami ember feletti.A nyosomekkal lakunk es volt hogy hagytam itthon 2-3 orara,semmi gond nem volt,es ez mind a bolcsi elott vol!Most nem marad el,SENKIVEL.Nem is akartam elhagyni,mert anyosomek kijelentetek,hogy ok is 3 gyereket felneveltek,de senki nem kelett vigyazzon rajuk!Most pedig tanacstalan vagyok,es csupa ideg,hogy mi lesz az oviba.Most szeptembertol megszeretnem probalni,itt az ovit,es mar az ovonenivel is beszeltem es azt mondta elore megprobaljuk 1 orat ott hagyni,de en is vele maradok.Nagyon felek,es mar zavar is mert ha megyunk valakikhez es ott van gyerek az en fiam,ul rajtam,es mindenki mondja"de anyas,de felenk"stb!Most nyilott egy jatszohaz a kozelebbi varosba es ott is megprobalom.

2012. aug. 17. 14:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helytelen irasert!
2012. aug. 17. 14:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a fiadra soha senki nem vigyázott akkor megértheted, hogy sír utánad ha otthagyod valahol. Az oviba mindenképpen csak beszoktatással vigyed mert nagyon rossz élmény marad neki. Nagy türelemmel ha sokat jártok gyerekek közé előbb utóbb feloldódik, de szerintem otthagyni és siratni 1napig a bölcsiben az nagyon durva. Hol volt a dadus? Nézte, hogy sír?
2012. aug. 17. 14:58
 3/5 A kérdező kommentje:

A kedves dadusnak epp dolga volt,mikor be mntem a bolcsibe egy percig alltam az ajto mogott es figyeltem,hogy a fiam egyedul ult egy szeken es fogta a macijat(Leot)es sirt,amikor meglatott orditva mondta "anya ,menjunk haza".

Ereztem a szevem szakad meg a fajdalomtol,es tobbet nem is vittem!

2012. aug. 17. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Járjatok minden nap játszótérre, legyen sokat gyerekek között. Ne csak néha, hanem minden nap!!! Olyan játszótérre, ahol sokan vannak, hadd szokja meg.
2012. aug. 17. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,szoktunk jarni...itt is van jatszoter de itt sokszor gyerek sincs a jatszoteren.A kozelebbi varosba jarunk,es szereti is.Talan tenyleg ugy kell minden nap nem neha!
2012. aug. 17. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!