22hónaposnál alvás gondok? Nagyon tanácstalan vagyok és elkeseredett.
Tudom én rontottam el, de fogalmam sincs hogyan javíthatnák a helyzeten.Szépen aludt a lányom kiskorától a kiságyban, majd pár hónapja beteg lett és jött a foga is, így éjjel mellettünk aludt.Nappal ugyan úgy leraktam a saját ágyába nem volt gond.Kb 1hónapja nagyon anyás lett és odáig fajult a helyzet, hogy se nappal se este nem alszik az ágyában, és mostanában kínszenvedés elaltatni.Van amikor 1órát altatom, pedig fáradt mégis forgolódik,magyaráz stb. Ha berakom az ágyba ordít szegény.Teljesen tanácstalan vagyok, hogy szoktathatnám vissza és miért alszik el szenvedve?
Volt valakinek hasonló?Nagyon várom a tapasztalatokat,ötleteket!
fuu nehéz estet
elalszik este és beteszed az ágyába? egy szobába vagytok? (mármint az ágya ott van abba a szobába ahol ti?
És ha vesztek neki egy olyan ágyat amit ő választ? ( Már ha van ilyenre lehetőség )
Nekem egyik ismerősömnek ez bevált. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!