Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ordít ha ráadom a plesut, de...

Ordít ha ráadom a plesut, de alvás után még bőven van benne pisi! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

20 hónapos múlt alányom, két hete vettük le a pelenkát, ügyesen szól ha pisilni kell. Viszont alvás közben még elég sokat pisil. Este nem szól, ha rákerül a pelenke, de délutáni alvás előtt, mindig cirkuszol,. menekül, ha ráakarom adni a pelenkát.

Mit csináljak??? 3 órát alszik, ne adjak rá, és felébred ha pisilni kell????TEgnap is az egyik felét kicsatolta mire felébredt,pedig bugyi és rövidnaci is volt rajta

Már ha elmegyünk itthonról akkor sem kap,mert egyszerűen veszi le magáról, és közli,hogy nem!!!

2012. júl. 24. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak éjszakára adok rá pelust, mert mellettem alszik a nagy ágyban és oda képtelenség rakni gumilepedőt.

Délután csak egy vastagabb ruhát teszek alá, ha véletlen becsurgatna álmában.

Különben du-án is felkel pisilni és aztán vissza alszik.

2012. júl. 24. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél bebújós pelust, és mond azt neki, hogy ez az alvós bugyi, azért másmilyen, mint a rendes bugyi, mert ez alvós. Nálunk bevált:)
2012. júl. 24. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Létezik gumilepedő/PVC lepedő. Tedd a gyerek alá. Max. minden nap mosol egy bugyit és egy lepedőt. De ha a gyerek cirkuszol a pelus miatt, én biztos nem erőltetném. Ennél jobb indok nincs is, hogy levegyed. Különben az én fiamra ha rátettem a pelenkát mindig belepisilt, mikor levettem és anélkül aludt, ügyesen visszatartotta. Próba szerencse... Ha nem megy, legalább ő is látja, majd újra visszatér a pelusozásra.
2012. aug. 1. 12:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem volt még olyan alvás, amikor száraz pelussal ébredt volna, akkor még nem venném le róla a pelust éjszakára. A cirkuszokat elkerülendő én is a bugyipelust ajánlom, esetleg leszoktató pelenkát (lehet kapni mosható változatban), amit szigorúan NEM pelenkának hívtok, hanem alvóbugyinak, akármi másnak. Az előbbi viszonylag kevés pisit bír a pelenkákhoz képest, az utóbbi viszont érezteti vele a dolgot, és lehet h így könnyebben megtanulja h szólni kell, mert zavarja. Ami közös bennük, h ha szól le- és fel tudod húzni rajta.
2012. aug. 1. 12:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Én megvárom, hogy elaludjon és akkor adom rá.
2012. aug. 1. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha közvetlen alvás előtt megpisilteted is becsurog? Nekünk ez bevált így egyik napról a másikra dobtuk el a pelust éjjelre is... Most is tök pucéran alszik!

Ha éjjel felkel és inni akar, akkor kiviszem a wc-re nem hagyom bilizni mert az valahogy "kényelmesebb" szokja meg hogy az éjszakai ivás macerával jár... Így már nem is kel fel 2-3 alkalommal hanem csak max egyszer vagy fel sem kel

2012. aug. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!