Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy szoktattad vissza a...

Hogy szoktattad vissza a saját ágyába a gyereket?

Figyelt kérdés
Én rontottam el.De most szeretném is megoldani.Közös szobában alszunk,egyenlőre így is marad.Olvastam a Suttogót,az Aludj jólt... Mindenhol van saját szobája.Egy hónapunk van rá és kezdődik a munka.Van valaki,akinek sikerült? Hogyan? Ja.2 és 3/4 éves.

#alvás #közös soba
2012. júl. 24. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Leírom mi volt nálunk. 2,5 éves volt kb. mikor a huga megszületett, addig ővé volt a kiságy, onnantól mondtuk, hugié az ágy, Te pedig alszol mellette az ágyon a szobátokban.

Oké. Látszólag minden rendben, megágyaztunk neki, be is bújt, majd 2 perc múlva keserves hisztizésebe kezdett, h ő nem alszik ott. Úgyhogy kb. 3 éves koráig apával aludt.

Most 1 hete kb. "becsalogattam" a szobájába megint, h ő már nagyfiú, külön szobájuk van a hugival...Most úgy elfogadta a helyzetet, a testvérféltékenység ebben az esetben a malmomra hajtotta a vizet, mert ami van a huginak (szoba pl.) az neki is kell természetesen....:)

2012. júl. 24. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
szio kiemelt kérdések nézd meg az én esetemet
2012. júl. 24. 11:16
 3/5 Bence_ ***** válasza:

Beszéld meg vele.

Bevált, persze van, hogy átjön(nek) de az estek nagy részében a helyükön alszanak. Abban maradtunk, hogy reggel amikor felkelnek akkor lehet kukacoskodni.

Elmondtuk, hogy az a MI ágyunk ha ott alszanak akkor MI nem tudunk pihenni, fáradt vagyunk. Ha fáradt vagyok akkor türelmetlenebb is vagyok, stb.

Annyit csinálj, hogy éjjel amikor jön, tedd vissza. Ezt ismételgesd.

4/5 anonim ***** válasza:
Akik együtt aludtak gyerekükkel vagy még tezsik egy két kérdést feltehetek?
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi Mindenkinek!

A megbeszélést próbálgatjuk már, több-kevesebb sikerrel.

2012. júl. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!