Ha veled aludt a gyereked mikor szoktattad vissza a saját szobájába? ÉS hogyan?
Figyelt kérdés
Kislányom 19hónapos h úgy érzem h már ideje lenne, mielőtt túl késő lesz. De éjszaka még elég gyakran szopizik.2012. febr. 23. 13:15
1/6 anonim válasza:
Hát, mi még ott nem tartunk, hogy visszaszoktatás: 3 éves. :(
2/6 anonim válasza:
Egy éves koráig egy egyszobás lakásban laktunk szóval addig végig velünk aludt bár saját ágyban nem a miénkben, majd 1 évesen költözünk el a házunkba ott egyből első este a saját szobájába aludt és nem volt baj. Huzta reggelig a lóbőrt pont ugy mint előtte.
3/6 anonim válasza:
Mikor megszületett a lányunk, külön szobában aludt, de 8-10hónapos korától velünk aludt, a mi ágyunkban, ennek okaira most nem térnék ki. 22 hónapos volt kb, amikor végre összeraktuk a saját, új ágyát.Ekkorra már eléggé kellemetlen és kényelmetlen volt vele aludni. Úgy időzítettük, hogy akkor csináltuk, mikor egy éjszakát a mamánál aludt. Így mire hazajött, már várta az új, csodás ágya. Plusz a falra a kedvenc mesefigurája képeit raktam habszivacsból. Szóval új dekoráció is várta, így nagyon lelkes volt, és már első estétől kezdve ott aludt. Talán csak icipicit volt nehéz, mert egyszer azért rápróbált, hogy akkor ő menne a megszokott helyére aludni, de mondtuk neki, hogy neki már van saját ágya, meg stb., és elfogadta, sőt örömmel aludt ott onnantól. Lehet, hogy szerencsénk volt, de nálunk így zajlott. Egyébként szerintem sokat számított, hogy új ágyat kapott (nem a régibe szoktattuk) és az is, hogy "Dora" nézte a falról. :-)
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt kihagytam, hogy lehet, hogy előbb az éjszakai szopikról kéne megpróbálni leszoktatni.Persze ha ezt még nem akarod, akkor várjatok.
5/6 anonim válasza:
Nálunk ez csak 3 évesen ment, persze szoptatásról már szó sem volt. Nincs olyan, hogy túl késő, nyilván nem fog ott diplomázni melletettek :D
Eljön majd az ideje, hallgass az ösztöneidre! Lehet, hogy 2 évesen, de lehet, hogy csak 5, érezni fogod! Nem kell sürgetni, meg fog oldódni!
6/6 anonim válasza:
2,5 eves es meg mindig egy szobaban alszik velem, kulon kisagyban a szoba (nagy a szoba) masik vegeben. Meg kel ejszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!