2 év 4 hónapos fiam nem hajlandó a saját lábán jönni?
Ha mindig felveszed hiszti miatt, akkor nem fog a lábán menni.
Tedd le, indulj el, figyeld meg, hogy előbb utóbb ő is elindul.
nálunk ez vált be... 2 gyermekes
szerintem szánj erre időt. most pl. nagyon szép idő van, sokat lehet kint lenni.
szóval teljesen céltalanul induljatok el, ne siess sehova, ne muszáj legyen menni valahova.
ha kéri, hogy vedd fel akkor guggolj le, öleld meg, jó hosszan, állj fel, fogd meg a kezét és kérdezd meg, hogy mehetünk? ha hisztizik, mond el, hogy nagy vagy már, nem cipellek.
enyém mondjuk még nem beszél, ő csimpaszkodik, de ez a módszer beválik :) 2 hónappal fiatalabb mint a tiéd, ősszel kezdtük így szoktatni, azóta nem vettük elő a babakocsit :)
Off: Es mi van akkor, ha reggel 7 ora van, qva hideg van, menni kell a bolcsibe, mert anya dolgozik, ha nem veszem fel leul a hoba-sarba. Na ilyenkor hasznalok babakocsit.
Egyebkent ha raerunk es nem sietunk akkor en megprobalom elterelni a figyelmet, barmire, amit az utcan latok es legtobbszor el is felejti, hogy olbe akart maszni, kiveve a fenti kora reggeli eseteket. Mult vasarnap ki akartam vinni az udvarra jatszani es kierve mar keredzkedett is fel. En meg mondtam neki, hogy ha olben akar lenni, akkor megyunk is vissza es nem maradunk kint. Hatott, mert rogton elindult felfedezo utjara.
Egyebkent 2 ev 2 honapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!