2 éves délben 3 órát alszik! Nem sok? Keltsem hamarabb? Jobban aludna éjszaka, ha kevesebbet aludna délben?
Mindegy, valaki ettől érzi magát többnek!:((
Mikor alszik, mert lehet hogy az a baj hogy későn fekszik le.
Mondjuk ha délben feküdne le és úgy aludna 3-ig szerintem akkor jobbat aludna.
Az enyém 2-4-ig alszik és általában este 10-kor alszik el és reggel 7-kor már kukorékol.:)
Én kb 2 óra alvás után kezdem ébresztgetni a fiamat. Ő is 2 éves, éjszakánként pedig elég rossz alvó születése óta. Persze délután aludna 3 órát is, ha hagynám, de már nem hagyom, és kijelenthetem, valamicskét javult a helyzet. Most is felkel azért még éjszaka, de azért lényegesen kevesebbszer! (Voltak hónapok, mikor félóránként kelt!)
Ma pl teljesen kikészített, délután fél 3-ra aludt el, így most csak 1-1-5 órát alhat, hamarosan ébresztem is, mert ha hagyom, akkor este gondok lesznek.
Próbáld ki, hátha beválik!
Egyébként nemrég válaszoltam egy másik kérdésnél, ott is jól lepontoztak, pedig semmi rosszat, vagy haszontalan dolgot nem írtam; valaki így "szórakozik".
Az én kislányom is 2 éves, és dél-fél 1 fele már lefekszik aludni. Kb. 3-4 óra fele kel fel, és utána csinálunk fárasztóbb programot neki a férjemmel :-)
Ált. 9- fél 10 fele már alszik, reggel pedig 6kor kel.
Szerintem próbáld ki hogy felkelted, csak úgy lehet megtudni!
Mindenkinek köszönöm a nagyon hasznos válaszát!!!!!!!:)
Reggel 6-6.30 között kel,fél 1 kor dől ki,és 3-fél4 is szunyál,este 8-fél9-kor alszik el.Éjfél körül ébred először,akkor átjön hozzánk:S(sajnos ezt elszúrtuk,de mindegy már)...DE utána is van hogy 3x 4x is kel reggelig is inni kér :(
20 hónapos múlt a lányom, este fél9től reggel 8-ig alszik, délután pedig 12-15-ig.
Volt időszak,amikor óránként, félóránként felébredt éjszaka, de nem jött foga, nem kellett neki víz, semmi, megébredt, cumi vissza, betakar,puszi és aludt,majd kelt megint
Most kb 2 hete nem ébred fel éjszaka(erre én nem bírok aludni, 36 hetes kismama vagyok, forgolódok,és annyira megszoktam,hogy ébred,hogy megyek és megnézem:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!