Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves délben 3 órát alszik!...

2 éves délben 3 órát alszik! Nem sok? Keltsem hamarabb? Jobban aludna éjszaka, ha kevesebbet aludna délben?

Figyelt kérdés
Sokszor ébred éjszaka,főleg inni kér.Még soha nem aludt át éjszakát.

2012. júl. 27. 15:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az aki lepontoz, de ez nem túl korrekt a részéről. Engedelmetekkel, én felpontoztam mindenkit. Az én fiam két éves, és 2-3 órákat alszik, az éjszakát is átalussza. neki kell ennyi alvás. Próbáld meg délután jól kifárasztani fizikálisan és szellemileg is, attól jót fog aludni.
2012. júl. 27. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam most volt 2 éves, és reggel fél 7 és fél 8 között kel, dél körül leteszem vagy fél 1 kr, és alszik fél 2ig vagy 2-ig, sajnos alhatna többet is.. este 8-fél9 között elalszik egy hang nélkül. ott hagyjuk és elalszik, délben is igy van.. éjjel nem kel fel, nagyon ritkán 2 hetente egyszer hogy inni és alszik tovább.. szoval lehet hogy szerencsésebb vagyok éjjel, de nappal nekem kevés az idö.
2012. júl. 27. 21:31
 13/13 anonim ***** válasza:

az én kislányom is ennyit alszik délután.

nálunk nem jött be a keltés, csak nyűgös volt egész nap.

persze ha letelik a 3 óra akkor már ébresztem, de előtte nem.

ja és nálunk az éjszakai alvást abszolut nem befolyásolja a délutáni.

az én kislányom nagyon mozgékony, ő is ébredős volt, de beruháztunk egy nagy trambulinba.

este úgy kell kirobbantani belőle, azóta meg se nyikkan éjjel :)

2012. júl. 28. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!