Tanácstalan vagyok cipő ügyben, bölcsibe milyen cipő kell?
Lányom elvileg szeptemberben kezdi a bölcsődét, 2,5 éves. A benti szandállal tisztában vagyok, de a kinti cipőt nem tudom, hogy mit vegyek.
Kell erre a célra venni külön ami mindig bent marad, vagy abban vannak az udvaron is amiben hazajár? Mi a szokás?
És milyen cipőt adtok ilyenkor a gyerekre? Sportcipőt, vagy normális bőrcipőt?
Szeretnék elmenni cipőt venni, hátha a leárazásnál találok valami jót.
Igaz, ma voltunk, sikerült is egy nagyon klassz bőr félcipőt vennünk féláron, ami még vízálló is,jó strapabíró darab, de szerintem még nagy lesz. Kislányom lába pont 24-es (még nem is ér teljesen végig a lába), ez a cipő viszont 25-ös. Jól megy benne, de annyival nagyobb a szandáljánál, hogy félek, talán mégis kellene valami 24-est is vennem, na de mit?
Benti cipő lehet.: elsősorban olyat vegyél amit ő is be tud csatolni,kényelmesen fel tud a lábára húzni, általában nyitott 2 tépőzárasakat szoktak venni, de lehet csajos kis szandál is.
Kinti cipő lehet.: időjárásnak megfelelő, akár egy edzőcipő tépőzárral, vagy akár egy nyitott cipő,szandál.
Legyen neki egy állandó benti cipője, abba a nevét bele kell írni, nehogy összetévessze valaki. A kinti pedig amiben elhozod otthonról, amit nem sajnálsz ha esetleg motorozik benne és elkopik az orra. de lehet venni cipőkre védőt is amit rá kell húzni a cipő orrára és saroknál kell rögzíteni.
Nálunk csak benti cipő kellett külön, a kinti az volt, amiben vittem és hoztam. Te tudod, hogy milyen cipők mellett teszed le a voksod (új, használt, olcsó, drága stb). Én superfit és elefanten párti vagyok, ami ugye nem 3000 ft, de kb. amibe járt a fiam ez volt, nem tette tönkre sosem annyira, hogy azért kellett volna lecserélni, mert tönkrement. Minden szezonban azért vettem neki egy 3000-es cipőt is a deichmannban, hogy legyen váltó, ne csak egy zárt cipője legyen, de azt nagyon ritkán használtuk. Szóval szerintem attól ne félj, hogy az udvaron elhasználódik a cipője.
Nekünk benticipőnek bevált a zetpol vászonszandál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!