Most mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok?
Lányom lassan egy hónapja szobatiszta, ügyesen ment a kaka is a bilibe. Visoznt pár napja rászokott hogy újra a déli alvásnál pelenkába intézi a kakát,és pisi is egyre több lett. A reggeli pelsut majdnem szárazon szoktam levenni róla(max 2psi van benne).
Ma úgy döntöttem leveszem róla alváshoz is a pelenkát, most feküdt le, bevittem neki a bilit,emgbeszéltük ha pisi vagy kaki van ráül elvégzi, de résen leszek és figyelem.
Éjszakára is lemerjem venni róla? EGy két baleset után megszokja hogy szólni kell?
Nem akarom sürgetni, így is szerintem nagyons zépen haladunk, 21 hónapos,csak már minden délutáni pelenkázás harc volt,mert alig akarta engedni,hogy ráadjam..
Szerintem estére még nyugodtan ráadhatod. (ha tudod :D) Egyáltalán nem vagytok lemaradva! SŐŐŐŐT!!!!!
Az én kislányom 2,5 évesen lett szobatiszta nappalra, viszont estére ráadtam a pelust egészen addig, amíg huzamos ideig pisimentes nem lett. Sőt, most 3,5 és még mindig adok rá pelenkát, ha este túl sokat ivott, vagy befalt egy fél dinnyét.
Nagyon ügyesen halad, büszke lehetsz mindkettőtökre. Ritka, hogy egyszerre rögtön teljesen szobatiszta lesz egy kicsi. Az én fiamnak 22 hónaposan sikerült ugyan 2 hét alatt, de megemlíteném, hogy előtt felszakadt a fitymaszűkülete, azért kezdtünk bilizni, és csóri gyerekemnek a pelusban történő alvásból annyi maradt meg emlékként, hogy nagyon fájt neki, ahányszor csak bepisilt alvás közben. Meg volt az ára a gyors leszokásnak, és ő fizette meg. Örülj, hogy tinektek nem kell ezt végig csinálni, mert én éjszakánként 3-4 alkalommal cseréltem neki pelust 4-5 napon át. Mondhatom majd megbolondultam, úgy sajnáltam szegényt.
Nagyon ügyes a lányod, hogy ilyen hamar nappalra szobatiszta lett, ez kivételes manapság, menni fog az majd estére is. Ha 1-2 hétig csontszáraz a pelus alvás után, ráérsz akkor levenni. Előtte utána pisiljetek, és nem lesz gond. Ne siess, mert elszontyolodhat, ha becsorog a pisi. Az én fiamnál is volt ilyen, reggel, még nem volt teljesen éber, akkor nem is szóltam semmit, de délután, elszomorodott, úgy biztattam, hogy ugyan már, ez nem a világ, mással is megesik.
Csak így tovább, szépen, türelmesen. Nem győzlek dicsérni titeket, de tényleg, szuperek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!