Benneteket nem idegesít ha szó nélkül adnak az utcán vagy boltban a megkérdezésed nélkül valami édességet a gyereknek?
Figyelt kérdés
velem számtalanszor előfordul.
kislányom 2 éves,én úgy vagyok vele hogy előbb megkérdezem az anyukát hogy SZABAD-E ADNI A GYEREKNEK..
sokszor volt hogy elfordultam venni ezt azt mire odanéztem már evett valamit a gyerek és vigyorgott a boltos.
azért illenék megkérdezni nem??
és ha valami allergiája van és nem ehet az meg szó nélkül odaadja????
mi van ilyenkor? sok gyerek tejcukor érzékeny és most egy kapott csokitól hívjunk rohammentőt mert nem kérdezték meg az anyukát előtte hogy megkínálhatom a gyereket???
miért nem lehet megkérdezni???
2012. aug. 16. 19:06
11/13 anonim válasza:
én is jobban szeretem ha megkérdezik a baratainktol néha szokott kapni sütit ,de azt én is látom hogy mit kap ,de kapot már párizsit is boltostol de azt is látam .de cukrot nem engedek neki de meg is szokták ilyenkor kérdezni én meg ilyenkor azt mondom hogy nem kérünk .
12/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, akkor egyetértünk :)
2012. aug. 17. 11:18
13/13 anonim válasza:
Igazad van, engem is idegesítene. Nekem csak egyszer volt olyan, hogy idős nénike adott egy túrórudit, de szerencsére csak nekem, nem a gyereknek. Sosem lehet tudni, hogy a gyerek allergiás valamire vagy épp most készül hazamenni ebédelni vagy bármi. Mindig a szülőnek, aztán majd a szülő odaadja amikor jónak látja. 4 éves kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!