A gyerek anyósomnál állandóan az ő nyakában van, zavarna ez benneteket?
Miért zavarna? A mamát is szereti, vele ritkán találkozik,ez természetes a fiadnál.
Mi együtt éltünk anyósommal,mikor kicsik voltak a gyerekek, sokszor ültek az ölébe és kérték,hogy meséljen vagy énekeljen nekik. Soha nem zavart,mert természetesenek éreztem. Egy kisgyereknek sokkal jobb,ha nemcsak az anyukájáékhoz kötődik.
Szereti a mamát is!
Mi amint belépünk anyósnál az ajtón 1,5 éves kislányom már integet,hogy mi mehetünk és onnantól csak a mama van.Az én szüleimet a nagy távolság miatt ritkán látja és most ott voltunk pár napot hát csak mama meg papa volt mi beszélhettünk neki amit akartunk nem érdekelte.Ha nincsenek nagyszülők a közelbe akkor persze csak mi vagyunk :)
Én olvasok:)
Ők játszanak, én meg addig mindig olyanokat csinálok, amire amúgy nincs időm.
Hát a helyedben nem ülnék és nézném, hanem örülnék, hogy így szeretik egymást, és elmennék pár órára intézni a dolgaimat nyugiban. Már persze ha a mamának nem gond.
Nem is értem, mi azzal a gond, vagy miért zavar, hogy ennyire szereti a mamáját is.
Én szeretem ezt. Nem lehet, hogy kicsit féltékeny vagy?
Ha a nagyszülőknél vagyunk a mi gyerekünknek sincs anya meg apa. A mamák és a tata kényezteti, azt játszanak, amit ő akar, mindig ráérnek. 13 hónapos múlt a fiunk.
Mi ennek nagyon örülünk, hiszen nem egy helyen lakunk, keveset találkoznak egyébként! Hagy kényeztessék!
A férjem végre anélkül ülhet le a gép elé, hogy valaki feszt kikapcsolná a gépet, én meg 3 oldalnál többet olvashatok a könyvemből.
Néha odajön a gyerkőc, megnéz bennünket, megvagyunk-e, odasimul, de már kotor vissza játszani.
hát akkor üljetek ott és felügyeld. Jobbat nem tudok.
Mondjuk nem írtad mennyi idős a gyereked, de nem látok tragédiát sem a csokiban sem az itatásban, ami miatt, mint a rendőrők felügyelet alatt kéne tartani a mamát. De ha neked ez jó, akkor bámuld őket órákig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!