A gyerek anyósomnál állandóan az ő nyakában van, zavarna ez benneteket?
2 éves a kislányom. mi ritkán találkozunk, mertt a mama (anyósom) messze lakik, 400 km, kb. 2havonta látjuk egymást 2 napra. eddig nem szerette a kislányom, amúgy is tartózkodó az idegenekkel (ekkora kihagyásokkal bizony neki idegen volt sokáig, mert nem emlékezett rá), anyósom meg az a lerohanós fajta. legutóbb amikor jött mondtuk neki hogy ne vegyen tudomsát az unokájáról, rá se nézzen, mintha ott se lenne. bejött, mert már aznap este együtt táncoltak, másnap meg kimentek együtt sétálni. ez elképzelhetetlen lett volna régebben. ez volt november elején.
most a karácsonyt ott töltöttük nála, most már emlékezett is a mamára, otthon emlegettük előtte, hogy megmaradjon a kis fejében. hát nagyon összehaverkodtak. állandóan ment a mama! mama! ...mindent csak mama csinálhatott vele, öltözés, pelenka...hát tudod hogy örültem? eddig állandóan az én nyakamon lógott. mióta hazajöttünk, meg az apjának kell midnent csinálni vele, eddig ez se volt műsoron. jaj, én meg nagyon sajnálom persze, hogy nem nekem kell a kakás pelenkákat cseréllni, meg az öltözéssel harcolni... :DDDDD
az elsőt nem értem miért kellett lepontozni,semmi rosszat nem írt.és a kérdésre se válaszoltál,te féltékeny vagy?
Ne hidd hogy téged nem szeret,és örülj annak hogy megvannak.Vidd olyankor a gyereket,amikor se a csoki,se az itatás nem okoz gondot,van a napnak olyan időszaka biztos,nálunk már amikor beérünk az utcába kiabálja a nevét,szereti mind a két mamáját,és én ennek örülök,én jol megvagyok anyósommal is,igy nem zavar ha ha lógnak egymáson,de ha nem lennék jóba se lennék ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!