Szeret szagolni benneteket a gyermeketek?
Én amikor pici voltam akkor is egyből felismertem édesanyám vagy édesapám "szagát", amit nagyon szerettem.
És ez még most is így van:)
15/F
én naaaagyon sokáig odabújtam anyukámhoz szinte belenyomtam a fejem a nyakába (de csak neki) és "illatmannát" gyűjöttem (olyan 5 évesen szoktam le róla).Igaz engem nem szoptattak sokáig anyumnak elfogyott a tej 2hónapos koromban,amúgy meg cserfes voltam nem voltam szégyenlős,félős... de a mai napig ilyen vagyok csak most a páromhoz szeretek odabújni "illatmanát" gyűjteni(de csak ő hozzá előtte nem volt ilyesmi kéztetés hogy nyakhoz bújjak)...szerintem személyiség függő,meg az agy egyszerűen összekapcsolja az illatotokat érzésekkel,emlékekkel ilyesmi lehet szerintem. Azt mondják hogy a nő még- hanem is tudja- illatok (feromonok) alapján választ párt így a férfi is. Szerintem ilyesmi is lehet a dologban.
21/L
Nekem a párnácskáját és az ágyneműjét szagolgatja mindig.Az utcára is kell vinni a párnát.
Valahogy az megnyugtatja.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!