Benneteket is hozott már kellemetlen helyzetbe a gyereketek?
Inkább vicces dolgokra gondolok.
Nálunk több példa is volt már rá, a strandon álltunk a lángossütőnél sorban, két fiatal, jóképű férfi kiszolgáló volt, popsi ki, has be, mert ugye a fürdőruha nem sokat takar:))Sorra kerültünk, várjuk, hogy elkészüljön a lángos, erre a 4 éves fiam megkérdezi torka szakadtából ordítva: Anya te nem vagy nagyon szomorú, hogy ilyen csúnya, kövér hasad van? Nem szoktál sírni miatta?
Persze mindenki ösztönösen a hasamra nézett:))
Akkor nemsokára Te is felkészülhetsz a frappáns válaszokra:))
A kisfiammal 2,5 évesen mentünk először a szemorvoshoz, mert szemüveg kellett neki.A doki miután minden vizsgálatot megcsinált ami szükséges volt, nagyon kedvesen elmagyarázta a diagnózist.Közben a gyerekem letolta a nadrágját, gatyáját, ott állt egy szál semmiben és rángatja a kezem, hogy: Anya, vakard már meg a popsim lyukát, nagyon viszket!
Az orvosunk nagyon tapintatos volt, úgy tett, mintha semmit nem hallott volna én meg gyorsan felrángattam a nadrágját:D
Ültünk a buszon, és a busz másik oldalán levő üléssorban ült egy pasi,pont velünk egy vonalban, tényleg nem volt szép. Lányom talán 2,5 éves lehetett: rámutat, és kiált: anya, nézd, ott a csúnya bácsi! És csak mutogat. mondom halkan: nézz ki az ablakon, ott a kutyus, stb., de nem hatotta meg, csak kiabált, és mutogatott, hogy ott a csúnya bácsi. A busz nem volt tele, szóval mindenki hallotta és röhögött, a pasi csúszott lefelé az ülésben, és mereven nézett kifele az ablakon. Másik alkalommal szakállas, őszhajú buszsofőr volt, erre felszálláskor ránézett, és elkiáltotta magát épp a sofőr előtt: Nézd apa, itt a Mikulás!
Szobatiszta volt már, de éjjel előfordult, hogy néha bepisilt. Egy ilyen alkalommal kérdeztem, hogy bepisiltél? Erre rám kiabált, hogy nem, ő csak megizzadt!
Vagy egyik nap történt, hogy a tacskónk épp kanos kedvében van, és a cicát hajtja :) Nézi, nézi, és megkérdezte, hogy a kutya miért akar fekvőtámaszozni a cicán???
Orvosi rendelőben voltunk a 2,5 éves kisfiammal. Volt ott egy középkorú férfi egy 2 év körüli kisfiúval. A fiam jó hangosan megkérdezi: Anya ez a kisfiú az apukájával jött vagy a papájával? Mondom: Nem tudom kisfiam. Erre ő: Hát szerintem a papájával.
Remélem tényleg az volt.
uccsó vok
Az én fiam még nem beszél, csak annyit tud mondani, hogy Anya, de azt mindenre mondja. Anyósoméknál rászólok eréjesen, hogy valamit ne csináljon, erre legörbül a szája. Ölbe kapja a nagyapja, kérdezi: Ki bántott? Mire a fiam: Anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!