Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Benneteket is hozott már...

Benneteket is hozott már kellemetlen helyzetbe a gyereketek?

Figyelt kérdés

Inkább vicces dolgokra gondolok.

Nálunk több példa is volt már rá, a strandon álltunk a lángossütőnél sorban, két fiatal, jóképű férfi kiszolgáló volt, popsi ki, has be, mert ugye a fürdőruha nem sokat takar:))Sorra kerültünk, várjuk, hogy elkészüljön a lángos, erre a 4 éves fiam megkérdezi torka szakadtából ordítva: Anya te nem vagy nagyon szomorú, hogy ilyen csúnya, kövér hasad van? Nem szoktál sírni miatta?

Persze mindenki ösztönösen a hasamra nézett:))

2011. szept. 3. 10:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

A kicsi összefirkálta a falat és bizony kiabáltam vele, de még egy kézrepacsi se volt, csak a nagy szidás.

A nagyobb akkor lehetett olyan 4 körül, rohangászott a lakásban, olyan szerencsétlenül esett, hogy a falról visszacsapódott a szekrényre, így a pofikája két oldalról zöld-lila volt, mint akit ököllel nevelnek.

Felszálltam vele a villamosra vele, és erre váratlanul nagy hangon megszólalt a szétvert fejével: Anya, olyan durva voltál a V-val!

Szerintem körülöttem azt hitték, hogy egy vadállat vagyok.

2011. szept. 3. 13:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ühüm. :)

1. Sétáltunk a villamoshoz, Apát vártuk. Egy hasonló nagy darab férfi szállt le a villamosról, messziről tökéletes hasonmása volt Apának és a 2 évesem rohant felé, üvöltve "Apa, Apa". A hapsi nem értett semmit, Apának meg lebiggyedt a szája.

Kisfiam már fogta volna a pasas kezét, nem értette miért nem engedem. :)

2. Érdeklődő kisfiú, jár velem pisilni, előszeretettel tépi le nekem a papírt. Ha havi bajom van, akkor próbálom diszkréten intézni, de volt, hogy benyitott. Nem titkoltam.... anyának vérzik a puncija.

Később vásárolni mentünk, és mikor a szalagra pakoltam az árut, kisfiam felkiáltott a tamponnál... "Anyának vérzik a puncija!" Huhh... ciki volt. :)

3. Apa is hozott már kellemetlen helyzetbe, pont múltkor írtam ide valamelyik kérdéshez, ahol az volt a kérdés, hogy a gyereket szoptatjuk vagy szopatjuk? :S

Az én esetem az volt, hogy szülés után megjelent a drnéni, épp szopTattam a kisfiamat, Apa is otthon volt.

Drnéni néz minket, kérdezget a gyerekről, párbeszéd:

Dr: És Anyuka... jól szopik?

Apa: Persze!

Én: A gyerek te maki!!!! Igen drnő, jól szopik a gyerek!

Egyelőre ennyi ugrott be!

2011. szept. 3. 13:32
 13/25 anonim ***** válasza:
92%

"Később vásárolni mentünk, és mikor a szalagra pakoltam az árut, kisfiam felkiáltott a tamponnál... "Anyának vérzik a puncija!" Huhh... ciki volt. :)"

Lányom üvöltve a DM-ben: - Anya, te óóóóbééét veszel?

"Dr: És Anyuka... jól szopik?

Apa: Persze!"

:-DDDD

2011. szept. 3. 13:36
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a kádba folyik a mosógép vize, mosás után sikáltam ki, fiam bejön, mit csinálsz?

-Csupa mocsok a kád fiam, azt sikálom.

Másnap boltban, ezren voltunk, fiam unatkozott, beszélgetni akart egy nénivel, aki mögöttünk állt, és sikerült mindenféle bevezetés nélkül teljes hangerővel közölnie vele, h képzeld anya kádja csupa mocsok...

2011. szept. 3. 13:42
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom talán 1 éves volt, mikor a panelek alatt sétálva minden virágot hangos ááááá val megcsodált, egyszer húzogatja a kezem anya nézdd ott fenn áááá én meg oda se figyeltem csak automatikusan, felnéztem és mondom én is ááááá nagyon jó!! erre egy sráccal nézek farkasszemet aki egyszál gatyában locsolta a virágokat...
2011. szept. 3. 13:56
 16/25 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtatok, hát igen, a gyermeki őszinteség néha zavarba ejtő:D

A közeli kisboltban voltunk az akkor 3,5 éves fiammal, éppen hazafelé sétálunk, a sarkon befordulunk a kis utcánkba, a szomszéd apuka kint pakol az autóba, a kisfiam pedig vmi kellemetlen szagot érzett és elkiáltja magát: Hú, anya, de büdöset pukiztál!

Jól lejáratott a szomszédunk előtt:S

2011. szept. 3. 14:30
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam még nem beszél, de vele voltam terhes mikor mentem uh-ra, párom eljött velem és a kollegája is jött, mert ö meg másik vizsgálatra ment, leültünk, egyyszer csak kijön az épolónö, mondja a nevem, hogy bemehetek uh-ra, apuka is jöhet, erre mindketten felálltak (ugy égett a fejem) de párom barátja akkor indult a vizsgálatára, és ugy tüönt mindketten be akarnak jönni velem:)
2011. szept. 3. 14:50
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
.
2011. szept. 3. 15:18
 19/25 ava87 ***** válasza:
94%

Én mostanában állandóan égek mint a rongy :D

Eddig az volt, hogy pl. múltkor a boltban elordította magát, hogy "olyan büdös van itt, KI PUKIZOTT?" - ezt már asszem írtam itt is -, de a legújabb az volt, hogy a patikában azt jelentette be (meglehetősen hangosan), hogy "Anya, pukiztam, gyorsan menjünk ki, mert nagyon büdi."

De a "kedvencem" az volt, amikor az oviban vette le a szandálját, csak nem nagyon sikerült neki, és megszólalt, hogy "k*rva szandál". Néztem rá nagy szemekkel, a dadusnéni meg megkérdezte, hogy "hát hol tanulsz te ilyet", mire a gyerek rávágta: Anyától!

Na ez szemenszedett hazugság, ilyet sose mondtam előtte (amúgy sem szoktam, csak ha ténylegesen k*rvákról van szó, bár ez nem valami gyakori téma nálunk).

Ezen kívül, szintén az oviban, elpanaszolta, hogy "éhes vagyok, én nem kapok otthon enni". Ez a "nem kapok enni" abból állt, hogy közöltem vele, ha nem eszik, csak játszik az étellel, akkor el lehet menni az asztaltól, és tényleg el is ment, önként és dalolva :)

2011. szept. 3. 19:25
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
:)
2011. szept. 3. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!