Csinált olyat a gyereketek kis korában ami titeket kellemetlen helyzetbe hozott?
Karácsony előtti nagy bevásárlásnál elrikkantotta magát a bevásárló kocsiban ülve:Anya,most is veszel magadnak bort?
Millióan voltak,égtem mint a Reischtag,zugivó mama,a vicc igazából az,h csak főzni veszünk bort,azt is nagyon ritkán-kb 2x egy évben-,mert egyébként néha kapunk rokonoktól rendes bort 1-2 üveggel,amivel aztán hónapokig kihúzzuk,mert nagyon keveset iszunk.A mai napig nem tudom honnan vette.:DDD
Orvosnál voltunk, persze jól tele volt a váró... :)
A fiam pedig pukizott, de nem olyan hangosat, csak mi hallottuk mellette, de persze ő elkiabálta magát, hogy: - Anya, pukiztaaam!! És többször is elmondta és már mindenki röhögött a váróban. :)))
Kettő cikis sztori is eszembe jut.
Egyik,mikor mentünk az oviba,látott egy bácsit,akinek nagyon-nagy hasa volt. Jó hangosan elkiabálta magát;"Anya oda nézz mekkora hasa van a bácsinak!! Miért??"
Másik:Nem sokat aludtam akkor éjjel,így reggel félkómásan csak benyúltam a szekrénybe,hogy kivegyem a kék pólómat. Már kint az utcán vettem észre,hogy hálóing!! Hangosan meg is jegyeztem én ezt magamnak. Egy ismerős nénivel találkoztunk,és rögtön elújságolta neki a nagy hírt,hogy én miben vagyok. Megkértem,hogy a boltos lányoknak már ne mondja meg,mert nekem ez kínos,okosan meg is ígérte. Erre,mire beértünk megkérdezte tőlem,hogy"anya miért vagy te hálóingbe??"
Amit ígért megtartotta, nem mondta el senkinek,csak engem kérdezett meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!