Csinált olyat a gyereketek kis korában ami titeket kellemetlen helyzetbe hozott?
Sógornőm kislánya, mikor bent a boltban sorban álltunk a kasszánál, észrevette, hogy ott vannak a műanyag eldobható borotvák, és elrikkantotta magát: "Nézd, anya is olyannal szokta levágni a cunáját!" :)
A lányom meg 2 éves volt, mikor vonatoztunk valahová, és szemben velünk egy bácsi folyamatosan mozgatta a száját, így igazgatva vissza a műfogsorát. Mire a lányom hangosan: "Anya, a bácsi rágózik?" Halkan odasúgom, hogy nem, nem rágózik, nincs foga. Mire a lányom ismét tök hangosan: "Akkor mivel rágja meg a rágót, ha nincs foga?"
Hajjaj! :))
- Ül a héven a nagymamájával, mikor felszáll egy babakocsis. Hangosan és jó sokáig taglalta, hogy a babakocsi kereke nyikorog és azonnal meg kell olajozni..
- Jön velünk szembe egy nagyon nagydarab nő (150+ kg), mire rámutat és szinte nevetve kiabál: - Nézd, milyen nagy az a néni és milyen furcsán megy!
- Szintén a héven esett, hogy csak egymással szemben volt 1-1 hely, az ablak melletti üléseken ült két férfi. Leülünk, mire tudálékosan megszólal, hogy - anya, nézd, melletted bácsi ül, mellettem meg néni. Ha ez nem volna elég, mellettem az etnikum egyik tagja ült, rámutatva megkérdezte, hogy - anya, milyen színű az a bácsi? Örültem nagyon...
- Sétáltunk fagyizni, jött velünk szembe egy 55 év körüli, gondozatlan, sánta bácsi, mire ördögi kacajjal megspékelve rámutatott, hogy -Nézd de öreg!
Lassan 5 éves lesz, remélem abbahagyja a kínos helyzetek generálását. :)
Volt egy harapós korszaka a fiamnak,2 éves kora körül, ült a bevásárlókocsiban a kasszánál vártuk a sorunkat, akkor ugyan már rég nem cicizett de hirtelen lehúzta rólam a pólóm és beleharapott a cicimbe:)
Később szintén kasszánál álltunk sorba a csokikat akarta megnézni, és felkiáltott anya a nagy fenekedtől nem látni itt semmit!
Az oviban tavaly nyáron egyik délután óvónénivel beszélgettem, épp panaszkodott hogy aznap milyen rossz volt a fiam. Én meg próbáltam mentegetőzni, mire a gyerekem a homokozóból odakiáltott nekünk: Anya nézzétek milyen k.rva jó várat építettünk!
Na, az én lányom is tudta produkálni magát:
1. A közértbe mentünk vásárolni, már vagy 20 éve ismertek, és egy bő fazonú szoknya volt rajtam térdig érő. Épp a párizsit kértem, amikor lányom nagy vidáman odakapott, és felrántotta a szoknyámat. Én meg ott álltam egy szakadt bugyiban. Hát, isteni érzés volt!
2. Lakótelepi lift: egy bácsival utaztunk együtt. Alig feltűnően befogta az orrát, és megjegyezte nekem: Anyu, büdös a bácsi! Hát, elég kínos volt.
De rosszabakat is hallottam már. Pl. az egyik ismerős mesélte, hogy a lánya, amikor kicsi volt, az óvodában azzal dicsekedett, hogy az apukájának akkora a fütyije! Szegény apuka, elég szégyenkezve osont utána az oviban. Az óvónők meg ezen röhögtek, hogy mekkora fütyije van apukának!
Azért így utólag, nagyon viccesek ezek a sztorik. (A borotvás sztori is nagyon jó volt!)
Utolsó vagyok, véletlenül elküldtem.
Szóval azt felelte hogy "Nem vagyunk mi felnőttek hogy mindent megegyünk" Mindenki jót nevetett a kajáldában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!