Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csinált olyat a gyereketek...

Csinált olyat a gyereketek kis korában ami titeket kellemetlen helyzetbe hozott?

Figyelt kérdés
Mik voltak azok? mesélnétek párat?
2011. jún. 5. 20:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőm kislánya, mikor bent a boltban sorban álltunk a kasszánál, észrevette, hogy ott vannak a műanyag eldobható borotvák, és elrikkantotta magát: "Nézd, anya is olyannal szokta levágni a cunáját!" :)

A lányom meg 2 éves volt, mikor vonatoztunk valahová, és szemben velünk egy bácsi folyamatosan mozgatta a száját, így igazgatva vissza a műfogsorát. Mire a lányom hangosan: "Anya, a bácsi rágózik?" Halkan odasúgom, hogy nem, nem rágózik, nincs foga. Mire a lányom ismét tök hangosan: "Akkor mivel rágja meg a rágót, ha nincs foga?"

2011. szept. 13. 08:26
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még egy. Vendégségbe mentünk és mondtuk neki, ha valami nem ízlik, akkor hagyja ott, de ne mondja, hogy nem finom. Mikor épp csend volt, hangosan odaszól: Anya, itt hagyom ezt a husit, de nem mondom meg, hogy nem finom...
2011. szept. 13. 08:30
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Hajjaj! :))

- Ül a héven a nagymamájával, mikor felszáll egy babakocsis. Hangosan és jó sokáig taglalta, hogy a babakocsi kereke nyikorog és azonnal meg kell olajozni..

- Jön velünk szembe egy nagyon nagydarab nő (150+ kg), mire rámutat és szinte nevetve kiabál: - Nézd, milyen nagy az a néni és milyen furcsán megy!

- Szintén a héven esett, hogy csak egymással szemben volt 1-1 hely, az ablak melletti üléseken ült két férfi. Leülünk, mire tudálékosan megszólal, hogy - anya, nézd, melletted bácsi ül, mellettem meg néni. Ha ez nem volna elég, mellettem az etnikum egyik tagja ült, rámutatva megkérdezte, hogy - anya, milyen színű az a bácsi? Örültem nagyon...

- Sétáltunk fagyizni, jött velünk szembe egy 55 év körüli, gondozatlan, sánta bácsi, mire ördögi kacajjal megspékelve rámutatott, hogy -Nézd de öreg!

Lassan 5 éves lesz, remélem abbahagyja a kínos helyzetek generálását. :)

2011. szept. 13. 08:33
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy harapós korszaka a fiamnak,2 éves kora körül, ült a bevásárlókocsiban a kasszánál vártuk a sorunkat, akkor ugyan már rég nem cicizett de hirtelen lehúzta rólam a pólóm és beleharapott a cicimbe:)

Később szintén kasszánál álltunk sorba a csokikat akarta megnézni, és felkiáltott anya a nagy fenekedtől nem látni itt semmit!

Az oviban tavaly nyáron egyik délután óvónénivel beszélgettem, épp panaszkodott hogy aznap milyen rossz volt a fiam. Én meg próbáltam mentegetőzni, mire a gyerekem a homokozóból odakiáltott nekünk: Anya nézzétek milyen k.rva jó várat építettünk!

2011. szept. 13. 09:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Na, az én lányom is tudta produkálni magát:

1. A közértbe mentünk vásárolni, már vagy 20 éve ismertek, és egy bő fazonú szoknya volt rajtam térdig érő. Épp a párizsit kértem, amikor lányom nagy vidáman odakapott, és felrántotta a szoknyámat. Én meg ott álltam egy szakadt bugyiban. Hát, isteni érzés volt!

2. Lakótelepi lift: egy bácsival utaztunk együtt. Alig feltűnően befogta az orrát, és megjegyezte nekem: Anyu, büdös a bácsi! Hát, elég kínos volt.

De rosszabakat is hallottam már. Pl. az egyik ismerős mesélte, hogy a lánya, amikor kicsi volt, az óvodában azzal dicsekedett, hogy az apukájának akkora a fütyije! Szegény apuka, elég szégyenkezve osont utána az oviban. Az óvónők meg ezen röhögtek, hogy mekkora fütyije van apukának!

Azért így utólag, nagyon viccesek ezek a sztorik. (A borotvás sztori is nagyon jó volt!)

2011. szept. 13. 09:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Unokaöcsém kb. 3 lehetett, elhoztam az oviból, és beszaladtunk a boltba. Valami csokit venni akart, de az anyukája a lelkemre kötötte, hogy ne. Mondtam is neki, hogy nem veszünk, és tegye vissza. Erre ő: "Ne mondd meg, mit csináljak, nem vagy az anyám!". Voltam vagy 20 éves, egyből mindenki csúnyán nézett, meg egy nő meg is jegyezte félhangosan, hogy biztos "apuci új bukszája" vagyok. Kicsit égtem csak! :D
2011. szept. 13. 11:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A balcsin egy féllábú pacák ült egy padon a strand partján. Mi mögötte telepedünk le úgy tíz méterrel. Persze a strand tele. A fiam odasétál(5éves) hosszan nézegeti,még közelebb is hajolt a fél lábhoz hogy jobban lássa,és messziről odakiabált nekünk ,keresztül vagy húsz strandolón "APA! APAAAA! EZT NÉZD!EGY LÁBÚ EMBER!"
2011. szept. 13. 12:16
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
A legjobbat most hallottam OTP hosszú sor. Kislány és anyukája vitatkoznak, mert nem kapott meg valamit a gyerek korábban. Rövid szünet után a gyerek baromi hangosan megszólal."Ha nem veszed meg nekem, akkor elmondom anyukámnak, hogy mit csináltatok tegnap apával az ágyban". Szegény nőt annyira megsajnáltam, kisebb sokkot kapott, majd elment a gyerekkel együtt.
2011. szept. 13. 13:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis étkezdébe3n ültünk, a mögöttünk ülő asztalnál egy két gyerekes család ült, a gyerekek olyan 4 és 6 év körüliek lehettek. A szülők nem rendeltek főtt ételt az étlapról hanem csak kértek pár zsíros kenyeret hagymával (azt is lehetett). A gyerekek persze fintorogtak, nem akarták megenni. A szülők győzködésére a kislány azt felelte hogy "
2011. szept. 13. 13:45
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, véletlenül elküldtem.

Szóval azt felelte hogy "Nem vagyunk mi felnőttek hogy mindent megegyünk" Mindenki jót nevetett a kajáldában.

2011. szept. 13. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!