Csinált olyat a gyereketek kis korában ami titeket kellemetlen helyzetbe hozott?
kislányommal(2,5 éves) vásárolni voltunk.Az apja fogta az ölében még én nézelődtem.Erre a bolt kellős közepén megsimogatja apa arcát és megszólal jó hangosan:apa te miért jöttél jeti módon?(kicsit borostás volt).
Másik bolt nézelődök a ruhák közt erre elordítja magát anya vegyél már egy csecsevédőt!(melltartót hívja így miért azt nem tudom).Egy időben állandóan kérdezgette mindegy ki jött velünk szembe:nem ismered ezt a bácsit?v.nénit?persze ezt is csak jó hangosan lehet.
Anyukám kórházban volt én mentem előre ők meg később jöttek utánnam az apjával.Apa mondja neki baba add ide szépen a kezedet.miért jött a kérdés a lányunktól. nem szabad szaladgálni jönnek mennek az autók,meg az emberek.erre ment velük szembe két fiatal lány apa ismered a néniket?mondja az apja hogy nem.de ők miért nem fogják meg egymás kezét?a lányok meg vigyorogtak.
kisfiam 21 hónapos, most az a mániája, hogy mindent megszagol és közli: "fúúúúúj de büdi"
nem győzök magyarázkodni :)
de eddig még semmi más nem történt :)
én hoztam kellemetlen helyzetbe a szüleimet, behívatták őket az oviba, a nevelési tanácsadóval együtt mert azt meséltem, hogy apu mindig megver minket mikor részegen hazajön.
hogy honnan szedtem ezt? :D apukán soha egy korty alkoholt nem ivott, soha nem vert el... szegénynek égett a feje :)
Jó sztorik.
Én is biztos csináltam olyanokat gyerekként ami miatt égett anyám feje :D
Messze van még az hogy szülő leszek de az ilyen helyzeteket nehéz lenne kezelni:D
Boltban voltunk éppen, és a férjem mondta, hogy visszamegy vesz magának csokit, addig mi menjünk tovább. Pár lépés múlva visszafordult, megkérdezte, hogy én kérek-e valamit, én mondtam, hogy a győri édes csokis kekszet, párom viszont nem értette, és visszakérdezett, hogy: mit?
Erre a fiam (5 éves) kiabálva:
- Csokisszexet apa, nem érted? Anya azt szereti.
Körülöttünk persze mindenki könnyesre röhögte magát.
Mi közös udvarban laktunk anyósékkal és vele lakott a sógorom aki akkor volt kamasz, mindig ott lógtak a haverok.Persze fiam is velük. Egy nap az oviban azzal fogadtak hogy azt mondta az óvónéninek: Fogd be a pofádat, mert kiba...lak az ablakon. Meg hogy belépek a pofádba. hát nem sokszor kívántam hogy nyíljon meg alattam a föld de akkor igen.
Keresztfiammal strandon voltunk. Mondta hogy vegyünnk vattacukrot mondtam nem tudok mert csak kártya van nálam pénz már nincs . Erre arra jön a kürtöskalácsos kínálja a portékáját. mondom nem köszi Mire ő :nincs pénzünk.
Az is vele történt: anyukájával állnak a pénztárnál, és anya válogatja a csokikat neki. Egyszer csak megkérdi : Te most lopsz?
Amikor a kistesó megszületett a nagyobbik gyerek mindig ott volt mellettem, mindent tudni akart a kisbaba etetéséről...
Mentünk a villamoson, amikor egy csaj ült le velünk szemben, akin alig volt ruha, és nagyon mélyen dekoltált póló volt rajta. A gyerek meg baromi hangosan megkérdezte.
- Anya a néninek hol a babája?
- Nézd kicsim nem hiszem, hogy van neki.
- Akkor miért van kint a cicije?
(ezen a ponton nem tudom a csaj vagy én égtem jobban), persze mindenki minket nézett, mire újabb kérdés:
- Anya, és akkor most itt kit fog megszoptatni?
Ezen a ponton már én is hangosan röhögtem, a többiekkel együtt. A csaj meg elmenekült. A gyerek meg nem értette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!