Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csinált olyat a gyereketek...

Csinált olyat a gyereketek kis korában ami titeket kellemetlen helyzetbe hozott?

Figyelt kérdés
Mik voltak azok? mesélnétek párat?
2011. jún. 5. 20:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

kislányommal(2,5 éves) vásárolni voltunk.Az apja fogta az ölében még én nézelődtem.Erre a bolt kellős közepén megsimogatja apa arcát és megszólal jó hangosan:apa te miért jöttél jeti módon?(kicsit borostás volt).

Másik bolt nézelődök a ruhák közt erre elordítja magát anya vegyél már egy csecsevédőt!(melltartót hívja így miért azt nem tudom).Egy időben állandóan kérdezgette mindegy ki jött velünk szembe:nem ismered ezt a bácsit?v.nénit?persze ezt is csak jó hangosan lehet.

Anyukám kórházban volt én mentem előre ők meg később jöttek utánnam az apjával.Apa mondja neki baba add ide szépen a kezedet.miért jött a kérdés a lányunktól. nem szabad szaladgálni jönnek mennek az autók,meg az emberek.erre ment velük szembe két fiatal lány apa ismered a néniket?mondja az apja hogy nem.de ők miért nem fogják meg egymás kezét?a lányok meg vigyorogtak.

2011. szept. 13. 14:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

kisfiam 21 hónapos, most az a mániája, hogy mindent megszagol és közli: "fúúúúúj de büdi"

nem győzök magyarázkodni :)

de eddig még semmi más nem történt :)

én hoztam kellemetlen helyzetbe a szüleimet, behívatták őket az oviba, a nevelési tanácsadóval együtt mert azt meséltem, hogy apu mindig megver minket mikor részegen hazajön.

hogy honnan szedtem ezt? :D apukán soha egy korty alkoholt nem ivott, soha nem vert el... szegénynek égett a feje :)

2011. szept. 13. 14:50
 23/29 A kérdező kommentje:

Jó sztorik.

Én is biztos csináltam olyanokat gyerekként ami miatt égett anyám feje :D

Messze van még az hogy szülő leszek de az ilyen helyzeteket nehéz lenne kezelni:D

2011. szept. 13. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Boltban voltunk éppen, és a férjem mondta, hogy visszamegy vesz magának csokit, addig mi menjünk tovább. Pár lépés múlva visszafordult, megkérdezte, hogy én kérek-e valamit, én mondtam, hogy a győri édes csokis kekszet, párom viszont nem értette, és visszakérdezett, hogy: mit?

Erre a fiam (5 éves) kiabálva:

- Csokisszexet apa, nem érted? Anya azt szereti.

Körülöttünk persze mindenki könnyesre röhögte magát.

2011. szept. 13. 19:04
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Mi közös udvarban laktunk anyósékkal és vele lakott a sógorom aki akkor volt kamasz, mindig ott lógtak a haverok.Persze fiam is velük. Egy nap az oviban azzal fogadtak hogy azt mondta az óvónéninek: Fogd be a pofádat, mert kiba...lak az ablakon. Meg hogy belépek a pofádba. hát nem sokszor kívántam hogy nyíljon meg alattam a föld de akkor igen.

Keresztfiammal strandon voltunk. Mondta hogy vegyünnk vattacukrot mondtam nem tudok mert csak kártya van nálam pénz már nincs . Erre arra jön a kürtöskalácsos kínálja a portékáját. mondom nem köszi Mire ő :nincs pénzünk.

Az is vele történt: anyukájával állnak a pénztárnál, és anya válogatja a csokikat neki. Egyszer csak megkérdi : Te most lopsz?

2011. szept. 14. 00:26
 26/29 anonim ***** válasza:
93%

Amikor a kistesó megszületett a nagyobbik gyerek mindig ott volt mellettem, mindent tudni akart a kisbaba etetéséről...

Mentünk a villamoson, amikor egy csaj ült le velünk szemben, akin alig volt ruha, és nagyon mélyen dekoltált póló volt rajta. A gyerek meg baromi hangosan megkérdezte.

- Anya a néninek hol a babája?

- Nézd kicsim nem hiszem, hogy van neki.

- Akkor miért van kint a cicije?

(ezen a ponton nem tudom a csaj vagy én égtem jobban), persze mindenki minket nézett, mire újabb kérdés:

- Anya, és akkor most itt kit fog megszoptatni?

Ezen a ponton már én is hangosan röhögtem, a többiekkel együtt. A csaj meg elmenekült. A gyerek meg nem értette.

2011. szept. 14. 10:09
 27/29 A kérdező kommentje:
Utolsó jó:D
2011. szept. 14. 17:15
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én hoztam kellemetlen helyzetbe anyukámat. Olyan 3 év körüli lehettem és már akkor is önfejű és akaratos voltam. Az utcán sétáltunk amikor jött velünk szembe anyukám egy ismerőse és anyukám mondta nekem hogy köszönjek majd a néninek. Mikor odaért hozzánk akkor én végigmértem és közöltem hogy "én ennek nem köszönök". Szegény anyukám nagyot égett és próbált rávenni hogy köszönjek de nem sikerült neki.:) Én erre nem emlékszem csak elmondásból tudom.:)
2011. szept. 14. 21:01
 29/29 anonim válasza:
Egyszer én hoztam kellemetlen helyzetbe a nagymamámat. Sokáig jártunk egy zöldségeshez, de egy idő után már nem annyira szép áruk voltak nála, a nagymamám úgy mondta, hogy én hallhattam, hogy már alig várja, hogy megnyisson a másik zöldséges a közelben, mert akkor az eredeti helyünkre nem megyünk többet. Amikor legközelebb együtt mentünk, közöltem, hogy képzeljétek! Ha megnyit a másik zöldséges, ide soha többet nem jövünk, mert nem szépek a gyümölcsök, meg a zöldségek nálatok, akkor nagyjából öt éves lehettem.
2023. dec. 17. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!