Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 évessel hogy oldottátok...

2,5 évessel hogy oldottátok meg a pisit, kakit nyaralás alatt a strandon?

Figyelt kérdés

Kislányomról van szó, szépen pisil, kakil itthon bilibe, és wc-be is, de nem tudom a strandon hogy szokták ezt kivitelezni?

A Velencei-tóhoz megyünk, vettem úszópelust, ha a "mélyebb" vízbe megyünk, van fürdő bugyija, gondoltam amikor a kicsiknek kialakított játszó öbölben játszik, sarazik, és a bokáig, térdig érő vízben van, nem adnék rá úszópelust, mert szól, ha kell pisilni, kakilni! Vigyek ki esetleg bilit a strandra? Nem nagyon láttam még, hogy bilit vittek volna strandra.. :)))

Vagy rohanjunk inkább a wc-re, ha szól? Az szerintem macerás, mert előfordul olyan, hogy szól, ráülünk a wc-re, de nem jön semmi, majd 1 perc múlva megint, akkor viszont sokat pisil..

Van tippetek? Előre is köszi!

2012. aug. 9. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Közwc-be ne vidd! Nehogy elkapjon valami fertőzést. Vigyél bilit, és abba intézze a dolgát. Azon addig ücsörög, ameddig akar, nem kell sietni, és kényelmes is. A pisi mehet a fa tövére, bokorba, a kakának pedig vigyél zacsit, kösd el, és kuka.
2012. aug. 9. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Van eldobható papír bili.
2012. aug. 9. 14:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia, 2 és fél éves volt a fiam, amikor nyaralni voltunk nyár elején a tengernél, szobatiszta már tavaly december óta. Mi vittünk egy rakás papírbilit, nagyon bevált. Egyébként sosem kellett kakilnia a parton, midig reggel vagy este otthon (apartman) végezte el a dolgát. Pisilnie persze kellett, ha nem volt wc, akkor a papírbilit használtuk.
2012. aug. 9. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi vittük eddig mindenhova a bilit pláne ha több napra megyünk!jobb mintha mindig szaladgálni kellene vele!sztem vigyétek nyugodtan!
2012. aug. 9. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Az eldobható ppírbili többször használható, ha minden használat előtt kisebb szemeteszacsival kibéleled. DM-ben 4-500 forint
2012. aug. 9. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Igaz mi kulfoldon elunk de vettunk lecsukhato bilit. Itt utazo bilinek hivjak. Ennek lecsukhato a teteje es legmentesen zar, igy ha pisilik a kisgyerek siman lezarod es nem folyik ki. Elviszed a kozhelysegbe es kimosod a strandon. Kakinal mi zacsit huztunk ra es eldobtuk. Mikor vettuk jart hozza egy 30db-os zacsi amit ra lehetett huzni erre a celra. Kisfiam ezt hasznalja otthon is. Igy nez ki:

[link]

2012. aug. 9. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is vittem a bilit.Viszont amikor zárt élményfürdőben voltunk(nem télen) akkor is inkább a fához akart kiszaladni pisilni.Ilyen helyen W.C.-re semmi pénzért...
2012. aug. 9. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van, nagyon bevált. Bilinek és wc szűkítőnek is használható, kicsire összecsukható. Ezt vittük a strandra, és mivel van egy kis strandsátrunk, oda betettük, ott ült rá. Mindenhova visszük magunkkal, utazáshoz, vendégségbe, strandra. Annak idején brendonban vettük, de úgy látom most nem kapható.
2012. aug. 9. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!