2,5 évessel hogy oldottátok meg a pisit, kakit nyaralás alatt a strandon?
Kislányomról van szó, szépen pisil, kakil itthon bilibe, és wc-be is, de nem tudom a strandon hogy szokták ezt kivitelezni?
A Velencei-tóhoz megyünk, vettem úszópelust, ha a "mélyebb" vízbe megyünk, van fürdő bugyija, gondoltam amikor a kicsiknek kialakított játszó öbölben játszik, sarazik, és a bokáig, térdig érő vízben van, nem adnék rá úszópelust, mert szól, ha kell pisilni, kakilni! Vigyek ki esetleg bilit a strandra? Nem nagyon láttam még, hogy bilit vittek volna strandra.. :)))
Vagy rohanjunk inkább a wc-re, ha szól? Az szerintem macerás, mert előfordul olyan, hogy szól, ráülünk a wc-re, de nem jön semmi, majd 1 perc múlva megint, akkor viszont sokat pisil..
Van tippetek? Előre is köszi!
Igaz mi kulfoldon elunk de vettunk lecsukhato bilit. Itt utazo bilinek hivjak. Ennek lecsukhato a teteje es legmentesen zar, igy ha pisilik a kisgyerek siman lezarod es nem folyik ki. Elviszed a kozhelysegbe es kimosod a strandon. Kakinal mi zacsit huztunk ra es eldobtuk. Mikor vettuk jart hozza egy 30db-os zacsi amit ra lehetett huzni erre a celra. Kisfiam ezt hasznalja otthon is. Igy nez ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!