Ti hogyan, mivel oldottátok meg a testvér féltékenységet?
Kicsit nem ártana kettesben legyetek.Még a kicsi alszik.Elugrani játszóházba,játszótérre stb.Be kell vonni a kicsi körüli teendőbe,hogy ne érezze magát haszontalannak,még te a kicsivel foglalkozol.Pl.kidobja a pelust,babusgathatná a babut picit...De az a legfontosabb,hogy a ti szereteteteket érezze.Ezért nem ártana a közös program.Talán nem ártana kiszedni belőle mi a probléma/persze te tudod,de az ő szájából hallani/,és ha elmondja akkor megnyugtatod.Ami nekem még eszembe jutott éreztethetnéd vele,hogy egyenrangú a kicsivel.Például ha elmentek valahova veszel egy body-t a kicsinek,és ő is kap valamit."Hiszen,ha a kicsi kap,a nagy is..."Szopizatatás közben próbálj neki nagyot mesélni.
Sok sikert!Fiúkról vagy lányokról van szó?
Nekem is két lányom van, egyetértek az előzőekkel, egyrészt az idő ami segíthet és az, hogy néha legyél csak vele is kettesben, amikor a kicsire valaki más vigyáz.
Kitartás, nálunk konkrétan vér is folyt mert a nagy szájba rúgta a mászó kicsit és volt időszak, amikor rendszeresen bőgtem, hogy minek kellett két gyerek, ezt nem bírom. Mondjuk nálunk az igazi durvaság akkor kezdődött amikor a kicsi is elkezdett helyet változtatni és más anyukák is mesélték, hogy náluk is ekkor szabadult el a pokol.
Amióta viszont a kicsi is partner lett a játékban azóta szinte elválaszthatatlanok és nagyon jó testvérek lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!