Mi a véleményetek erről a szülői magatartásról?
Vannak ilyenek. Nekem sem tetszik, de ez van.
Barátnőm szeretem, mert segítőkész, lehet rá számítani ...
De olyan csúnyán beszél a gyerekkel, hogy sokszor ciki, pláne ha kiabál is neki és mindenki hallja.
Igazából szereti a gyereket, sokat foglalkozik vele, játszik vele, odafigyel rá, csak a szavajárása, nagyon sok csúnya szót használ.
Szólok neki, 2 percig odafigyel, majd folytatja!
Magasbeosztásban dolgozik, és mégis trágárul beszél. De még ha kedves is, akkor is bele fűzi a sok ronda szót a mondatba!
Én megyek mindenhova a két éves fiam után, mert éppen szeleburdi korszakát éli. Előfordul, hogy távolról figyelem, mert szeptembertől bölcsis lesz, és azt is szoknia kell, hogy nem vagyok mindig ott. Ilyenkor folyton ugrásra készen állok, volt már, hogy kedvesen rám szólt egy néni, hogy üljek már le kicsit, ne rohangásszak folyton. Nekem ez nem megy. Nagyon szeretek vele játszani, végre én is megint gyerek lehetek kicsit.
Furcsa az említett anyuka viselkedése, de nem tudhatom mi áll a háttérben, ezért bővebben nem nyilatkozom róla.
mi játszónkon pár hete volt és szerintem ez rosszabb mint amit leírsz.
szóval anya, apa a játszón kívül ül a padon és beszélget, cigizik, sörözik.
bent a 2 és a 4 éves libikókázik mint a mérgezett egerek, már mindenki őket nézte, hogy baleset lesz ebből, de szülők oda se pillantottak.
2 éves leesik, ordít, zokog, anyuka meg nyugodtan elszívta a cigijét, majd besétál és nem megvígasztalja a kicsit, nem, a nagyon ordenálé módon leb..ta, majd hazamentek :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!