Honnan tudtátok meg, hogy mikor van/volt a bölcsiben az első szülői értekezlet?
Megkaptuk a határozatot, hogy szeptembertől felvették a lányomat bölcsibe. Azt hittem lesz benne egyéb információ is, de ezen kívül semmi.
Honlap nincs, vagyis van, de szerintem évek óta hozzá sem nyúlt senki. Menjek el a bölcsihez, hátha ki van függesztve valami az ajtóra? Félek, hogy lecsúszok a szülőiről, mert itt többször is azt olvastam, hogy már meg voltak ezek a szülőik máshol.
Ti honnan tudtátok meg az időpontot?
Tudom, nem egy hatalmas probléma, de ilyen melegben nincs erőm felkerekedni, de valószínű az lesz.
Én felhívtam a bölcsit!
Aug.-ban lesz a szülői nálunk!
Engem felhívtak, meg volt, ahonnan e-mailt is küldtek.
Szerintem ha felhívod őket, tudnak segíteni. Már ha épp nincs szünet...
Nekünk levélben küldték a szülői időpontját is, a felvételi értesítővel együtt. - amúgy nálunk aug. 30-án lesz csak szülői...
Telefonálj (ha nem akarsz, nem tudsz a bölcsibe telefonálni, akkor az önkormányzathoz is betelefonálhatsz, mivel gondolom ők a fenntartók ott is) vagy menj be a bölcsibe, még ha meleg is van.
Hívd fel őket, és kérdezd meg.
Nálunk ki volt írva az ajtóra:) És már megvolt június 18-án.
Nálunk is megvolt, de le is írták a levélben. Próbáld meg felhívni őket, de most valószínű már nem nagyon vannak bent. Esetleg heti egy alkalommal bemegy valaki körülnézni, szóval lehet, hogy sokszor kell majd próbálkoznod.
Az oviban viszont nálunk szeptemberben volt a szülői, és nyár végén írtak csak levelet, úgyhogy szerintem nem késtél még le semmiről.
határozaton rajta volt
júli 11 -én,érdekes időpont....
Köszönöm mindenkinek!
Felhívtam a bölcsit, augusztus 22-én lesz a szülői, hát nem kapkodják le.
Állítólag semmi olyan nem hangzik majd el amit ne lehetne szeptemberig beszerezni. Jobban örültem volna, ha már korábban megtartják, 3 gyerek mellett nem akartam volna az utolsó héten bevásárolni, akkor már választék sincs, minden normálisabb dolgot elkapkodnak.
A lényeg, hogy nem maradtam le róla, és ez a fontos!:)
Picit off leszek.
Amit biztosan be kell szerezned:
- folyékony szappan
- papírzsebkendő
- wc papír (ha már kezdhető a szobatisztaság, 1 éves kor körül nem kérnek)
- napi pelusadag (6 db)
- popsitörlő
- szalvéta
- üzenőfüzet
- nálunk kérnek fényképeket is
- min. 2-3 váltóruha, lehetőleg melegítő, póló, body, vékony pulcsi (ne farmer, ne legyen kemény, kényelmetlen, macerás ráadni)
- váltócipő
- csoportpénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!