Milyen lett az élet, mikor 2 év körüli gyekőcöd bölcsibe, Te pedig dolgozni mentél? Hogy élte meg a család ezt az első nagy elszakadást?
Kislányom elvileg szeptembertől megy bölcsibe, én meg vissza dolgozni, kicsit izgulok a bölcsi miatt is, meg hogy én hogy tudok visszailleszkedni a munkahelyemen. Vhogy úgy érzem, hogy nagyon nehezemre esik majd a munkára való odafigyelés, hisz nekem most a gyereknevelés lenne a munkám...
Bár vágyom is már mást csinálni, mint gyereket pelusozni, azért bennem van a drukk rendesen...
Na erre én is kíváncsi vagyok, 5 év után (2 picivel) októberben kezdek... A kicsi augusztusban lesz 2 éves, nálunk a mami megy nagyszülői gyesre, mert annyira messze van a bölcsi, hogy nem érnénk oda érte időben... (9-17-ig van a munkaidőm...) Ráadásul a kisfiam most annyira rám tapad, mintha érezné a közelgő elválást. A "nagy" középsős lesz az oviban, eddig ebéd után hazahoztam, most ott alvós lesz...
Már előre azon stresszelek, hogy fogom magam szétosztani magam annyi felé... A munkahelyem 1000%-os odafigyelést kíván, itthon pedig nehéz lesz ilyen szinten teljesíteni, mint ahogy most van... (mire apa hazaér vacsora, tiszta lakás ...stb)
De valahogy majd kialakul, biztosan sikerülni fog :)
kedves első!
:) örülök, hogy ilyen pozitív vagy, egyenlőre még én is, de ahogy eltelik 1-1 hónap, és itt az elseje, mint most is, csak ez jár az eszemben, és be kell valljam, hogy félek...:-(
Másodiknak:
jaj, na pont ettől félek én is...elég bőgős vagyok...:-/
de azt írod, hogy Petra jól vette az akadályokat, ez már jó hír, meg hát nekik már szükségük is van gyerektársaságra, én is érzem Mesimen, hogy alig tudunk a játszóról hazajönni, este nem tud elaludni, mert annyi energiája van, tehát neki ez jó!!! és ez a lényeg, nem igaz??
Az első vagyok... hát ez csak olyan látszat-pozitívság ám :D
őszintén? iszonyúan rosszul esik, hogy nem tudom azokat a pillanatokat átélni a kicsivel, mint a naggyal... nem biztos, hogy én tanítom meg olyan dolgokra, amik a naggyal olyan természetesek voltak.(akár a szobatisztaság, vagy az első versikék, az első olyan édes beszélgetések...) Szóval facsarodik ám a szívem... Amikor a nagyot vittem oviba 3 évesen, akkor is nagyon nehéz volt, kb 1 hónapig bőgtünk mindketten, ő bent én kint...(sosem előtte) most is valami hasonlóra készülök lelkiekben... (az ügyfelek pedig majd lesik a kibőgött szemeimet :D )
Majd szurkolok Neked/Nektek. Meghagyom a figyelt kérdések közt ezt, ha van kedved majd írd meg hogy boldogultok.
Én is őősszel megyek vissza és tele vagyok hasonló gondolatokkal .-( pedig jó helyen lesz a kincsem, de hát ugye nem a legjobb helyen, mert a legjobb helye azért talán csak nála lenne és velem :-( ő is barátkozós, szeret gyerekek között lenni, de vagy egy hónapja szó szerint tapad rám ő is és a kedves rokonok még húznak is minket, hogy jaj, mi lesz vele így a bölcsiben, ha ennyire anyás...
szóval bennem is van egy kis drukk, én is betettem a kérdést a figyelősbe :-) novemberben lesz két éves a fiam, októberben kezdjük a beszoktatást
köszi a válaszokat!
Jaj, a rotától kilel a hideg, remélem megússzuk...:-(((
"kiveszett a karriervágy..."
Na igen, ettől is görcsöm van, mert a főnököm egy hajtós, mindenre nyitott,és rugalmas vkinek ismer, tárt karokkal vár vissza, de nem tudja, hogy már nem az vagyok, aki voltam...legalábbis azt hiszem, és remélem is....-))
már más lett a fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!