A gyerek hány éves korától élvezi a szülő is a nyaralást?
kérdés milyen a gyerek :-)
ha hisztis nyugtalan önfejű akaratos akkor soha sem fogja
ha túlaggódós a szülő akkor szintén nem fogja élvezni
ha nyugis rendes akkor akár az első percben is
én 3 gyerekkel is élvezem a nyaralást (10, 7, 1,5 évesek)
amikor a legnagyobb 7 hónapos volt akkor sátorozni voltunk Galambokon 2 hetet szuper volt :-)
azóta is sátorozunk neki ez egy hatalmas élmény
Alapvetően lehet egy kicsi babával is élvezni a nyaralást.
Mi tavaly lányom 10 hónapos korában voltunk nyaralni, most 2 évesen. Mindkettőt élveztem. Tény, hogy a gyerekhez sok mindenben alkalmazkodni kell (pl. alvásidő), de hogy ettől még ne élvezzem, az kizárt. :)
Amúgy ahogy okosodik, ahogy elhagyja a napközbeni alvást, ahogy kibír több utazást és élvezi is azt, úgy egyre és jobb és jobb minden majd a kirándulások szempontjából.
Persze attól is függ, te mire vágysz egy nyaralás alatt? Ha éjszakás bulikra és esti csobbanásokra, akkor arra még várhatsz egy kisgyerekkel...
Nekem hétéves korában sikerült először úgy elmenni nyaralni, hogy azt mondtam, az egész szuperül sikerült, és pihentető volt. Mondjuk ehhez az kellett, hogy olyan helyre menjünk, ahol simán szabadon engedhetők a gyerekek (parti ház, lassan mélyülő víz, nincsenek autók), és több családdal, sok gyerek közt volt, ami egyrészt biztosította, hogy jól szórakozzon, másrészt a szülők megoszhatták a felügyeletet.
Persze ezelőtt is voltak jó pillanatok a nyaralásokon, nem arról van szó, hogy szenvedtem, csak éppen elég fárasztó volt, nem nevezném azokat pihentetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!