2 év körüli gyermeketek egy ágyba alszotok vele? Vagy egy szobába külön ágy? Vagy külön szobába és elalvás után egymaga van a gyermek?
én most szeretném otthagyni eddig külön szoba egy ágy volt
most úgy vélem elég agy hogy visszaköltözzek az apához ő meg marad a sajt szobájába aludni. nyitott ajtónál ha bármi van átjöhet.
Aki ezen már túlesett hogy külön altatja nehéz volt?
3 gyerekem van. (5-4-1 évesek)
Mind a három 2 hónapos korukig velünk aludtak , egy szobában, de külön ágyban.
Akkor költöztek a saját szobájukba át, amikor átaludták az éjszakákat.
Csak szopiztak 7 hónapos korukig.
Azóta sincs probléma az estékkel. Vacsi, fürdés, esti mese, kis beszélgetés, és alvás reggelig.
A 13 hónaposom is este 9-től reggel 8-ig alszik, ébredés nélkül!
Persze van, hogy felriadnak, vagy betegek akkor odaülünk melléjük, simi, puszi, és ha elalszanak akkor kimegyünk.
BArátnőm a babáját maga mellett altatta. Kész kálvária volt a asját szobájába szoktani, ott aludtak mellette a földön :(
Azt mondják, hogy a baba, ha érzi az anyja illatát többször ébred, és ez így van jól :)
A mi közös ágyunkba soha nem engedtük őket. Persze reggel, ébredés után amikor bejönnek az más. Tök jó összebújni velük.
Szerintem így egészséges, ha mindienki a saját ágyában alszik, megmarad apa és anya területe is :)
Mert hát hiába lettünk szülők ez azért kell.
Mondom, szerintem. Ha más másképp látja jónak azt is elfogadom és tiszteletben tartom. Minden baba és gyerek más, mások az igényeik.
Látom a pontozásban, hogy valakinek/valakiknek nehezek az esték az altatások, a szoktatások...és irigykedik azokra akiknek neincs ezzel gondjuk :)
Most őszintén, ha lepontozod azt akinek a kicsije ügyesen elalszik egyedül attól neked jobb lesz?
csak zöld kéz ment!!!!
köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!