Használtatok gyermekhámot? Mennyire jött be, és mennyire viselte jól a gyermeketek?
Gyermekhám aminek a végét a csuklódra kötöd???
Nekünk van. Kb. 2x tudtam ráadni 5 percre. Két évesen kezdtük el egy bevásárlóközpontban. Majd mikor nekiindult a gyerek, vagyis elkezdett szaladni, én meg utána az kicsit mókás volt! :) Viszont ha ő rohant én nem, akkor ugyebár "visszarántotta" a hám és majdnem elesett.. Na levettem.
Utána 2,5 évesen volt még egy kisérletem és utána elhagytam.
Én azért vettem, mert amikor még nem volt gyerekem, a szegedi halászléfesztiválon egy apuka ezzel vitte a gyerekét a tömegben és nagyon megtetsztett az ötlet a férjemnek is. Az a gyerek már nagyobb volt. úgy 4 év körüli, tehát tudta mi a hám jelentősége.
Amíg kicsi, mint most nálunk még nem érti minek, és ha nem tud olyan gyorsan menni mint ahogy Ő akar majd, mert visszatartod, ordítás lesz a vége.. :)
Ha meg már nagy, akkor tudja, hogy azért kell, mert elveszhet a tömegben és ott úgysem fog rohangálni.
Utcán még sosem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!